Tyrion Lannister Kimdir? Gerçek Adı Nedir? (Game Of Thrones)

TYRİON LANNİSTER KİMDİR? GERÇEKTE KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR? GERÇEKTE KAÇ YAŞINDADIR?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Tyrion Lannister kimdir, Tyrion Lannister gerçekte kimdir, Tyrion Lannister'ın gerçek adı nedir, Tyrion Lannister gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


tyrion lannister
Tyrion Lannister


Tyrion Lannister Kimdir?


Tyrion Lannister cüce olduğu için babası tarafından hep dışlanmış ve sevilmemiştir. Fakat çok zeki olduğu için böyle şeyleri çok kafaya takmayan Tyrion Lannister her zaman bu durumların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Abisi Jaime Lannister'ın gölgesinde kalan Tyrion Lannister hiç bir zaman babasının gözdesi olamayacağını anladı.


tyrion lannister
Tyrion Lannister


 Kral Joffrey öldüğünde ilk olarak Tyrion Lannister suçlandı ve mahkemede babasının zorbalıklarına uğradı. İnfaz edilmesi için babası elinden geleni yapsa da Tyrion Lannister kendini çok iyi savundu ama bunun yetersiz olduğunu görünce dövüşerek yargılanmak istedi.


tyrion lannister
Tyrion Lannister


 Bu durum mahkeme tarafından kabul görünce kendisi için savaşacak birilerini arayan Tyrion Lannister Oberyn Martell'in gönüllü olduğunu görünce bunu kabul etti. Fakat dövüş istediği gibi geçmedi ve Oberyn Martell maalesef öldü. İnfazı gerçekleşmesi için yarın sabah için bekletilirken saraydan bir arkadaşı ona yardım edecek ve kaçacaktı.


tyrion lannister
Tyrion Lannister


 Yardım edenlerin içinde abisi Jaime Lannister'da vardı. Tyrion Lannister son olarak sevdiği kadını görmek için yanına gidiyordu. Fakat onun babası Jaime Lannister ile seviştiğini anlayınca gördüğü yerde öldürdü. Daha sonra babasını arayan Tyrion Lannister onu tuvalette buldu ve zıpkınla onu da öldürdü.


tyrion lannister
Tyrion Lannister


 Daha sonra sarayı terk ederek Khaleesi'nin ikinci adamı oldu ve onunla beraber hareket etti. Onun tahta çıkması için uğraşan Tyrion Lannister çok zekice hamlelerde bulundu ve amacına ulaştı. Fakat güç zehirlenmesi yaşayan Khaleesi'yi sevdiği adam Jon Snow öldürünce Bran Stark tahta çıktı. Bu durumda Tyrion Lannister ikinci adam olmayı sürdürdü.


Tyrion Lannister'ın Gerçek Adı Nedir?


Tyrion Lannister karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Peter Dinklage dır.


Tyrion Lannister Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 52 yaşındadır. 11 Haziran 1969 doğumludur.


Tyrion Lannister'ın Oynadığı Dizi ve Filmler


I Care a Lot
Avengars: Sonsuzluk Savaşı
Pixels
Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
Elf
Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ
Cyrano
Çılgın Cenaze
Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor
Hayatın İçinden
Süper Köpek
Hafıza
Angry Birds
Game Of Thrones

Yorum Gönder

0 Yorumlar