Ahmet Hakan Kimdir? Boy, Kilo, Nereli, Kaç Yaşında?

Ahmet Hakan
Ahmet Hakan


Ahmet Hakan Kimdir? Boy, Yaş, Kilo, Nereli, Kaç Yaşında, annesi, babası


Ahmet Hakan Coşkun, Türk gazeteci, yazar ve televizyon sunucusudur. 1967 yılında Yozgat'ta doğmuştur. Annesi ve babası da Yozgatlıdır. Boyu 1.75 m, kilosu 75 kg'dır. 54 yaşındadır.

Ahmet Hakan, ilk ve orta öğrenimini Yozgat'ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne girmiştir. 1990 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Milli Gazete'de çalışmaya başlamıştır. Daha sonra Zaman Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

1994 yılında Kanal 7'de televizyon programları sunmaya başlamıştır. "Hayatın İçinden", "Hayatın Rengi", "Hayata Dair" gibi programlarla tanınmıştır. 2005 yılında Kanal D'ye geçmiş ve "Teke Tek" programını sunmuştur.

2006 yılında Hürriyet Gazetesi'nde köşe yazarlığına başlamıştır. Halen bu gazetede yazmaktadır. Ayrıca CNN Türk'te "Tarafsız Bölge" adlı siyasi tartışma programını sunmaktadır.

Ahmet Hakan, Türkiye'nin en çok okunan ve izlenen gazeteci ve yazarlarından biridir. Tarafsız ve objektif bir bakış açısıyla gündemi yorumlamaktadır. Birçok ödül ve takdir almıştır.

Ahmet Hakan'ın iki evliliği olmuştur. İlk eşi Ayşe Arman'dan boşanmıştır. İkinci eşi Yasemin Ercan'dan da ayrılmıştır. Üç çocuk babasıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar