İnfluencer Şükran Kaymak kimdir, instagram, evli mi, estetikli mi?

Şükran Kaymak
Şükran Kaymak


İnfluencer Şükran Kaymak kimdir, instagram, evli mi, estetikli mi?


Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Şükran Kaymak, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir influencer. Peki, Şükran Kaymak kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında ve nereli? İşte, merak edilen soruların cevapları.

Şükran Kaymak, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında sosyal medyaya ilgi duymaya başlayan Şükran, kendi YouTube kanalını kurdu ve makyaj, moda, güzellik gibi konularda videolar paylaşmaya başladı.

Zamanla takipçi sayısı artan Şükran, Instagram'da da fenomen oldu. Şu anda 2.5 milyonun üzerinde Instagram takipçisi bulunan Şükran, aynı zamanda bir model ve oyuncu. Birçok markanın reklam yüzü olan Şükran, son olarak Netflix'in "Aşk 101" dizisinde rol aldı.

Şükran Kaymak'ın hayatıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de evlilik durumu. Şükran, 2019 yılında iş insanı Emre Kaya ile nikah masasına oturdu. Ancak çift, 2020 yılında boşandı. Şükran'ın şu anda yeni bir ilişkisi olup olmadığı bilinmiyor.

Bir diğer merak edilen konu da Şükran'ın estetikli olup olmadığı. Şükran, bu konuda açık sözlü bir influencer. Kendisi, daha önce yaptığı bir röportajda burun estetiği olduğunu ve memnun kaldığını söylemişti. Ayrıca dudak dolgusu da yaptırdığını belirtmişti.

Şükran Kaymak, sosyal medyada başarılı bir influencer olarak kariyerine devam ediyor. Takipçileriyle sık sık etkileşimde olan Şükran, hayatını paylaşmaktan çekinmiyor. Kendine has tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Şükran, Türkiye'nin en popüler influencerlarından biri.

Yorum Gönder

0 Yorumlar