Sadi Payaslı Kimdir? Sadi Payaslı'yı kim oynuyor?

Sadi Payaslı Kimdir? Sadi Payaslı'yı kim oynuyor?

Sadi Payaslı, Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başrol karakterlerinden biridir. 
Sadi Payaslı
Sadi Payaslı


Gelsin Hayat Bildiği Gibi Sadi Payaslı Kimdir?


Sadi Payaslı, aslında yer altı dünyasının korkulan ismi Emin Ağa'dır. Emin Ağa, devletle anlaşarak tanık koruma programına alınır ve yeni bir hayata başlar. Karabayır Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapmaya başlayan Sadi Payaslı, hem eski hayatından gelen tehlikelerle hem de yeni hayatının zorluklarıyla baş etmeye çalışır.

Sadi Payaslı'yı kim oynuyor?


Sadi Payaslı karakterini canlandıran oyuncu ise Ertan Saban'dır. Ertan Saban, 4 Aralık 1977'de Makedonya'nın Üsküp şehrinde doğmuştur. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Saban, kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol almıştır. Türkiye'ye gelerek televizyon ve sinema oyunculuğuna başlayan Saban, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu, Mutlu Ol Yeter gibi dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları, Limonata gibi filmlerde oynamıştır. Şu anda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı rolünü üstlenmektedir. Saban, 2016 yılında oyuncu Ebru Özkan ile evlenmiştir.

Bu yazımızda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi Payaslı karakterinden ve onu canlandıran oyuncudan bahsettik. Okuduğunuz için teşekkürler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar