Prof. Dr. Uğur Sungurtekin Kimdir?

Uğur Sungurtekin
Uğur Sungurtekin

Prof. Dr. Uğur Sungurtekin Kimdir?


Prof. Dr. UĞUR SUNGURTEKİN, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda görev yapan başarılı bir hekimdir. Kendisi, 1977-1983 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimini, 1985-1990 yılları arasında da aynı üniversitenin Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda doktora ve uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılında yardımcı doçent, 1996 yılında doçent ve 2002 yılında profesör unvanlarını almıştır.

Prof. Dr. UĞUR SUNGURTEKİN, özellikle kolon ve rektum cerrahisi alanında uzmanlaşmıştır. Amerikan Cerrahlar Derneği (FACS), Amerikan Kolon ve Rektum Cerrahları Derneği (FASCRS), Avrupa Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği ve Uluslararası Üniversite Kolon ve Rektum Cerrahları Derneği gibi prestijli kuruluşlara üyedir. Birçok ulusal ve uluslararası bilimsel yayın ve projede yer almıştır.

Prof. Dr. UĞUR SUNGURTEKİN, hastalarına Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi'nde hizmet vermektedir. Kendisine usungurtekin@pau.edu.tr adresinden veya 0 (258) 296 5889 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar