Tolga Kaşifoğlu Kimdir? Aldatmak Dizisindeki Tolga'yı Kim Oynuyor?

Aldatmak dizisindeki Tolga Kaşifoğlu kimdir? Tolga Kaşifoğlu Kimdir? Aldatmak Dizisindeki Tolga'yı Kim Oynuyor? 

Aldatmak dizisindeki Tolga Kaşifoğlu kimdir? Bu sorunun cevabını merak edenler için, bu blog yazısında Tolga Kaşifoğlu karakterini ve onu canlandıran Caner Şahin'i tanıtmak istiyorum. Aldatmak dizisinde Tolga Kaşifoğlu karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Caner Şahin'i daha yakından tanımak için bu blog yazısını okumanızı tavsiye ederim.
Aldatmak dizisindeki Tolga Kaşifoğlu
Aldatmak dizisindeki Tolga Kaşifoğlu


Aldatmak Dizisindeki Tolga Kaşifoğlu Kimdir? Aldatmak Dizisindeki Tolga Kim?


Tolga Kaşifoğlu, Aldatmak dizisinin genç ve yakışıklı iş insanıdır. Oltan Kaşifoğlu'nun oğlu olan Tolga, güvenlik yazılımları konusunda uzman bir start-up şirketi sahibidir. Çok para kazanmakta, çok iyi harcamakta ve çok iyi bir hayat yaşamaktadır. Aşk hayatında istikrarlı olmasa da gerçek aşkla karşılaştığında hayatı bambaşka bir yöne gidecektir.

Aldatmak Dizisindeki Tolga'yı Kim Oynuyor? Tolga Kaşifoğlu Gerçek Adı Nedir? Tolga Kaşifoğlu Canlandıran


Tolga Kaşifoğlu karakterine hayat veren Caner Şahin ise 1992 yılında Eskişehir'de doğmuş başarılı bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Şahin, kendi tiyatro topluluğu olan Tiyatro Lahza'yı kurmuştur. Babam ve Ailesi, Tutsak, Nefes Nefese, Kuzgun, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde rol almıştır. 2018 yılında 25.Uluslararası Adana Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar