Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy Kimdir?

Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy Kimdir? Tarık Yenersoy'u Kim Oynuyor?

Atv'de yayınlanan Aldatmak dizisinde Tarık Yenersoy Kimdir, Tarık Yenersoy karakterini kim canlandırıyor? gibi sorularınızın cevabı bu yazıda...
Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy
Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy


Aldatmak Dizisi Konusu Nedir?


Aldatmak, atv ekranlarında yayınlanan ve aile mahkemesi hakimi Güzide'nin kocası Tarık'ın yıllardır sakladığı sırrın ortaya çıkmasıyla yaşadığı dramı konu alan bir dizidir. Dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender ve Yusuf Çim gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy'u Kim Oynuyor? Aldatmak Dizisindeki Tarık'ı Kim Oynadı? Tarık Yenersoy Gerçek Adı Nedir?


Dizide Güzide'nin kocası Tarık Yenersoy karakterini Mustafa Uğurlu canlandırıyor. Mustafa Uğurlu, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Birçok tiyatro, sinema ve dizi projesinde rol aldı. En bilinen rolleri arasında Kurtlar Vadisi Pusu'daki Ömer Baba, Muhteşem Yüzyıl'daki Şehzade Mustafa, Diriliş Ertuğrul'daki Titus ve Kuruluş Osman'daki Dündar Bey karakterleri bulunuyor.

Aldatmak Dizisindeki Tarık Yenersoy Kimdir?


Aldatmak dizisinde Tarık Yenersoy, işinde başarılı, kendine ait bir hukuk bürosu olan karizmatik bir avukattır. Güzide'yle aralarında gözle görülür bir problem olmasa da evliliklerinde yılların getirdiği bir yorgunluk vardır. Tarık, ailesinden yıllardır çok büyük bir sır saklamaktadır ve bu sırrın açığa çıkmasıyla hayatı alt üst olacaktır. Tarık'ın geçmişinden gelen Yeşim adında bir kadın ve onunla olan kızı Öykü, Güzide'nin evine yerleşir ve Tarık'ın ailesini parçalamaya çalışır. Tarık hem iş hem de özel hayatında büyük bir bunalım yaşar ve Güzide'yi kaybetmemek için mücadele eder.


Yorum Gönder

0 Yorumlar