Selçuk Tepeli'nin Eşi Ayşenur Tepeli Kimdir?

Selçuk Tepeli'nin Eşi Kimdir
Selçuk Tepeli'nin Eşi Kimdir



Selçuk Tepeli'nin Eşi Ayşenur Tepeli Kimdir?


Selçuk Tepeli, Türkiye'nin tanınmış gazeteci ve televizyon sunucularından biridir. 1974 yılında İstanbul'da doğan Tepeli, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1997 yılında Kanal D'de başladığı gazetecilik kariyerine, CNN Türk, NTV, Habertürk ve TRT Haber gibi kanallarda devam etmiştir. Halen TRT Haber'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır.

Selçuk Tepeli'nin eşi Ayşenur Tepeli ise, 1976 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde okurken tanıştığı Selçuk Tepeli ile 2000 yılında evlenmiştir. Ayşenur Tepeli, bir süre kamu kurumlarında çalıştıktan sonra, eğitim alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşunun yöneticisi olmuştur. Aynı zamanda bir çocuk kitabı yazarıdır.

Selçuk Tepeli ve Ayşenur Tepeli'nin iki çocuğu vardır: 2002 doğumlu kızları Zeynep ve 2006 doğumlu oğulları Emir. Aile, İstanbul'da yaşamaktadır.

Selçuk Tepeli ve Ayşenur Tepeli, hem meslek hem de aile hayatlarında başarılı ve mutlu bir çifttir. Birbirlerine destek olan ve saygı duyan bu çift, Türk medyasının sevilen isimlerindendir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar