Oltan Kaşifoğlu Kimdir? Aldatmak Oltan'ı Kim Oynuyor?

Aldatmak Dizisindeki Oltan Kaşifoğlu Kimdir? Oltan Kaşifoğlu Kimdir? Aldatmak Oltan'ı Kim Oynuyor?

Dizide, Oltan Kaşifoğlu karakterini canlandıran Cem Bender, izleyicilerin dikkatini çeken oyunculardan biridir. Peki, Aldatmak dizisindeki Oltan Kaşifoğlu kimdir? Cem Bender kimdir? İşte merak edilenler...
Oltan Kaşifoğlu
Oltan Kaşifoğlu


Aldatmak dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni bir dram dizisidir. Dizide, evli bir çiftin aldatma sonucu yaşadığı kriz ve sonuçları anlatılmaktadır.

Aldatmak Dizisindeki Oltan Kaşifoğlu Kimdir? Oltan Kaşifoğlu Kimdir?


Aldatmak dizisindeki Oltan Kaşifoğlu, Tarık'ın hem yakın arkadaşı, hem müvekkili, hem de akıl hocasıdır. Oltan, inşaat şirketi sahibi, çok varlıklı, eski usül bir iş insanıdır. Mafya olmasa da kanunsuz işler yapmaktan ve zor duruma düşen insanları kullanmaktan çekinmez. Oltan, Tarık'ın aldatma olayını öğrenince ona yardım etmeye çalışır ancak işler karışır.

Aldatmak Oltan'ı Kim Oynuyor? Oltan Kaşifoğlu Gerçek Adı Nedir? Oltan Kaşifoğlu Kim Oynadı? Oltan Kaşifoğlu Canlandıran


Cem Bender ise 1 Ocak 1965'te Trabzon'da doğmuştur. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü Şehir Bölge Planlama bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 1990'da sinema ile tanışan Cem Bender, Berdel filminde Mahmut karakterine hayat vermiştir. Daha sonra Arapsaçı, Sultan Makamı, Esir Kalpler, Seher Vakti, Saklı Yüzler, Rüya Gibi, Güz Sancısı, Kara Yılan, Labirent, Güldünya, Ağır Roman Yeni Dünya, Evdeki Yabancılar, Muhteşem Yüzyıl, Çıplak Gerçek, Sessiz, Kurt Seyit ve Şura Gülperi, Senin Hikayen gibi pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Cem Bender ayrıca Altın Portakal Ulusal Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.


Yorum Gönder

1 Yorumlar