Behram Dicleli Kimdir? Aldatmak Behram'ı Kim Oynuyor?

Aldatmak Dizisindeki Behram Dicleli Kimdir? Aldatmak Behram Dicleli'yi Kim Oynuyor?

Behram Dicleli
Behram Dicleli


Aldatmak dizisi, perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve TIMS&B Productions tarafından yapılan bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide’nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğu ortaya çıkar.

Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Behram Dicleli'dir. Behram Dicleli'yi canlandıran oyuncu ise Aras Aydın'dır. Peki, Aldatmak dizisindeki Behram Dicleli kimdir? Behram Dicleli'yi canlandıran Aras Aydın kimdir? Bu yazımızda sizlere bu soruların cevaplarını vereceğiz.

Aldatmak dizisindeki Behram Dicleli kimdir?


Aldatmak dizisindeki Behram Dicleli, iyi eğitimli ve köklerine bağlı biridir. Oylum'u çok tehlikeli bir durumdan kurtararak hayatına girer. Bu noktadan sonra Oylum için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Tolga'yla ilişkisi zorlu bir sınavdan geçecektir. Behram Dicleli, Oylum'a karşı duyduğu aşkla onun mutluluğunu istemektedir. Ancak bu aşkın bedeli çok ağırdır.

Aldatmak Behram'ı Kim Oynuyor? Behram Dicleli'yi canlandıran Aras Aydın kimdir?


Aras Aydın, 4 Ocak 1989 yılında Eskişehir'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Davul, gitar ve piyano olmak üzere 3 farklı enstrüman çalabilmektedir. Kamera karşısına ilk defa 2010 yılında Öğretmen Kemal dizisiyle geçen oyuncu özellikle Kiraz Mevsimi ve Canevim dizileriyle tanınmıştır. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Aras Aydın kamera karşısına en son 2022 yılında Fadıl karakterini canlandırdığı Kaçış dizisiyle geçmiştir. Aras Aydın, 15 Haziran 2022 yılında meslektaşı Melis Birkan ile evlenmiştir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar