Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai Okuyan Kimdir?

Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai Kimdir? Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai'yi Kim Oynuyor?

Aldatmak dizisinin merakla beklenen karakterlerinden biri de Ali Sezai Okuyan'dır. Peki, Ali Sezai Okuyan kimdir? Aldatmak dizisinde hangi rolü oynuyor? Bu yazıda sizlere bu soruların cevaplarını vereceğim.
Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai Okuyan
Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai Okuyan


Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai Kimdir?


Ali Sezai Okuyan, Nevşehir ve Ankara'da hukuk büroları olan çok başarılı bir avukattır. Şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide ve Tarık ile okuldan arkadaşlardır. Zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide'yle yolu tekrar kesişince hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.

Aldatmak Dizisindeki Ali Sezai'yi Kim Oynuyor? Ali Sezai Gerçek Adı Nedir? Ali Sezai Canlandıran


Ali Sezai Okuyan'ı canlandıran oyuncu ise Ercan Kesal'dır. Ercan Kesal, 1959 yılında Avanos, Nevşehir'de doğmuştur. Tıp doktoru, klinik psikolog, senarist, köşe yazarı ve oyuncudur. İlk oyunculuk deneyimini Nuri Bilge Ceylan'ın Uzak filminde küçük bir rol ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Üç Maymun, Bir Zamanlar Anadolu'da, Vavien, Küf, Hükümet Kadın, Yozgat Blues ve Ben O Değilim gibi pek çok filmde başarılı performanslar sergilemiştir. Aldatmak dizisindeki rolü ise ilk kez bir dizi projesinde yer almasıdır.

Aldatmak dizisi, Güzide'nin evli olduğu Tarık'ın kendisini aldattığını öğrenmesiyle başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Güzide'nin intikam planları ve eski arkadaşı Ali Sezai ile yaşadığı aşk üçgeni dizinin ana konusunu oluşturuyor. Dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak yaparken, senaryosunu ise Meriç Acemi kaleme alıyor.

Aldatmak dizisi perşembe günleri Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar