Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca Kimdir? Nazan Tokluca'yı Canlandıran Meltem Baytok Kimdir?

Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca Kimdir? Nazan Tokluca'yı Canlandıran Meltem Baytok Kimdir?

Aldatmak dizisi, atv ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni bir dram dizisidir. Dizideki önemli karakterlerden biri Nazan Tokluca'dır. Peki, Aldatmak dizisindeki Nazan Tokluca kimdir? Nazan Tokluca'yı canlandıran Meltem Baytok kimdir? Bu yazımızda bu soruların cevaplarını sizlerle paylaşacağız.
Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca
Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca


Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca Kimdir?


Nazan Tokluca, Aldatmak dizisinde Güzide'nin üniversiteden yakın arkadaşı ve hakim meslektaşıdır. Güzide'nin hem akıl verdiği hem de akıl aldığı en yakın dostu olan Nazan, hiç evlenmemiş ve Güzide'nin çocukları Ozan ve Oylum'un manevi teyzesi olmuştur. Nazan, Güzide'nin eşi Murat'ın aldattığını öğrendiğinde ona destek olmaya çalışır ve onun yanında yer alır.

Aldatmak Dizisindeki Nazan Tokluca'yı Kim Oynuyor? Nazan Tokluca'yı Canlandıran Meltem Baytok Kimdir?


Nazan Tokluca karakterini canlandıran Meltem Baytok ise 1978 doğumlu bir oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Baytok, tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer almıştır. Bazı projelerde yönetmenlik de yapan Baytok'un rol aldığı diziler arasında Bir Zamanlar Çukurova, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Şahsiyet, Hayat Şarkısı, Karadayı gibi yapımlar vardır.

Aldatmak dizisi, her perşembe saat 20:00'de atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar