Aldatmak Dizisindeki Ozan Yenersoy Kimdir? Ozan'ı Kim Oynuyor?

Aldatmak Dizisindeki Ozan Yenersoy Kimdir? Aldatmak Dizisindeki Ozan'ı Kim Oynuyor?

Aldatmak dizisi atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimlerden biri de Ozan Yenersoy karakterini canlandıran Yusuf Çim. Peki Yusuf Çim kimdir ve Ozan Yenersoy nasıl bir karakterdir? İşte Aldatmak dizisindeki Ozan Yenersoy hakkında merak edilenler.
Aldatmak Dizisindeki Ozan Yenersoy
Aldatmak Dizisindeki Ozan Yenersoy


Yusuf Çim, 26 Eylül 1991'de İstanbul'da doğdu. Aslen Giresunlu olan Yusuf Çim, Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 2009 yılından itibaren birçok markanın reklam ve katalog çekimlerinde yer aldı. 2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birçok defilede podyuma çıktı. 2013 yılında Olsun Bi Kere adlı EP albümünü çıkardı ve müzik kariyerine başladı.

Yusuf Çim'in oyunculuk kariyeri ise 2014 yılında Show TV'de yayınlanan Ezra adlı dizide Başkomiser Tek Tabanca Mustafa rolüyle başladı. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Çilek Kokusu adlı dizide Burak Mazharoğlu karakterini canlandırdı. Bu dizide Demet Özdemir ile başrolü paylaştı. 2016 yılında ise Hanım Köylü adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaştı.

Yusuf Çim, şimdilerde ise atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak adlı dizide Ozan Yenersoy karakterini canlandırıyor. Ozan Yenersoy, Tarık ve Güzide'nin oğlu, hırslı ve lüks düşkünü genç bir inşaat mühendisidir. Çok çalışmaktan şikayetçi olsa da ailesine karşı gelmekten sakınır. Kolay yoldan istediği hayata kavuşma hevesi başına büyük dertler açacaktır.

Aldatmak dizisi her perşembe akşamı atv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar