Elmas Heves Kimdir? Aldatmak Elmas Heves'i Kim Oynuyor?

Aldatmak Dizisindeki Elmas Heves Kimdir? Elmas Heves'i Kim Oynuyor?

Aldatmak dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapım. Dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Yusuf Çim gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümlerinde ise ünlü bir oyuncu daha kadroya katıldı. Bu oyuncu, dizide Elmas Heves karakterini canlandıran Defne Samyeli.
Aldatmak Elmas Heves
Aldatmak Elmas Heves


Peki, Aldatmak dizisindeki Elmas Heves kimdir? Elmas Heves'i kim oynuyor? Bu soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Elmas Heves kimdir?


Elmas Heves, Aldatmak dizisinde Defne Samyeli'nin canlandırdığı bir karakterdir. Elmas Heves, çok ünlü ve başarılı bir boşanma avukatıdır. Kazandığı davalarla büyük ses getiren Elmas Heves, mesleğindeki başarılarıyla kendini kanıtlamıştır. Her davadan başarı ile ayrıldığı için kendine sarsılmaz bir güven duyar.

Elmas Heves, dizide Güzide'nin (Vahide Perçin) avukatı olarak karşımıza çıkıyor. Güzide'nin kocası Tarık ile boşanma sürecinde Elmas Heves, Tarık'la arasında büyük bir güç savaşı başlatır. Elmas Heves, hem Güzide'yi hem de kendini korumak için elinden geleni yapar.

Defne Samyeli kimdir?


Defne Samyeli, 1 Temmuz 1972 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olmuştur. 1999-2002 yılları arasında Kanal D Ana Haber'de haber sunuculuğu yapmıştır. Kanal D Ana Haber'de farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası iki ödüle layık görülmüştür.

Defne Samyeli, aynı zamanda bir köşe yazarı ve oyuncudur. Güneş gazetesi ve Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Oyunculuk kariyerinde ise Her Şey Bambaşka, Yalan Dünya, Aşkın Halleri, Yeter ve Aldatmak gibi dizilerde rol almıştır.

Defne Samyeli, evli ve iki kız çocuk annesidir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar