İfakat Korhan Kimdir? Yalı Çapkını İfakat'ı Kim Oynuyor?

İfakat Korhan Kimdir? Yalı Çapkını İfakat'ı Kim Oynuyor?

Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan İfakat Korhan, Korhan ailesinin en büyük gelini ve Orhan'ın yasak aşkıdır. Peki, İfakat Korhan kimdir ve Yalı Çapkını İfakat'ı kim oynuyor? İşte merak edilenler...
Yalı Çapkını İfakat Korhan
Yalı Çapkını İfakat Korhan


Yalı Çapkını, Star TV'de her Cuma akşamı izleyicilerle buluşan romantik ve dram türündeki bir dizidir. Dizi, psikolog Gülseren Budaycıoğlu'nun bir danışanının anlattığı gerçek bir hikâyeden uyarlanmıştır. Dizide, Antepli zengin bir aile olan Korhan ailesinin yaşadıkları ve aileye yeni gelen gelin Zeynep'in hayatını değiştirmesi anlatılıyor.

İfakat Korhan Kimdir?


Dizinin önemli karakterlerinden biri de İfakat Korhan'dır. İfakat, Korhan ailesinin en yaşlı dul gelini olarak yalıda yaşamaktadır. Eşi trafik kazasında öldükten sonra ailenin başına geçen Halis Ağa'nın en çok güvendiği kişidir. Ailedeki herkesin saygısını kazanmış ve lafı dinlenen bir kadındır. Ancak İfakat'ın bir sırrı vardır: Kaynı Orhan ile yasak bir ilişki yaşamaktadır.

İfakat, dizide dominant ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Aileyi dışarıdan gelen tehlikelerden korumaya çalışırken, kendi çıkarlarını da gözetir. Aile içindeki huzuru sağlamaya çalışırken, kendi mutluluğunu da arar. Bu yüzden Orhan ile olan ilişkisini saklamaya çalışır. Ancak bu ilişki zamanla ortaya çıkacak ve ailede büyük bir krize neden olacaktır.

Yalı Çapkını İfakat'ı Kim Oynuyor? İfakat Korhan Gerçek Adı Nedir? İfakat Canlandıran


Yalı Çapkını dizisinde İfakat Korhan rolünü başarılı oyuncu Gülçin Santırcıoğlu canlandırıyor. Gülçin Santırcıoğlu, 25 Temmuz 1977'de İzmir'de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyeri ile birlikte çeşitli gruplarda solistlik ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında şan hocalığı yapmıştır.

Gülçin Santırcıoğlu, ilk olarak Türev filmi ile sinemada yer almıştır. Bu filmde oynadığı Süreyya rolü ile 13. ÇASOD ödüllerinde "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür. Daha sonra Elveda Rumeli dizisindeki Hatice rolü ile ülke çapında tanınmıştır. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu, son olarak Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakterini canlandırmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar