Selçuk Tepeli Kimdir? Nereli, kaç yaşında, eşi, evli mi, maaşı

Selçuk Tepeli Kimdir? Nereli, kaç yaşında, eşi, evli mi, maaşı

Selçuk Tepeli Kimdir
Selçuk Tepeli Kimdir



Selçuk Tepeli, Türkiye'nin tanınmış gazeteci ve haber sunucularından biridir. 1974 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde doğan Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Fransa'da IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yapmıştır.

Tepeli, medya kariyerine Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliği yaparak başlamıştır. Daha sonra Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği ve ana haber sunuculuğu yapmıştır. 2020 yılında Habertürk TV'den ayrılarak FOX TV'ye geçmiş ve Fatih Portakal'ın yerine FOX Ana Haber'i sunmaya başlamıştır. Ayrıca Selçuk Tepeli ile Bir Dakika adlı bölümü de hazırlayıp sunmaktadır.

Tepeli, evli ve iki çocuk babasıdır. Eşiyle ilgili çok fazla bilgi paylaşmayan Tepeli, özel hayatını gizli tutmaktadır. Sosyal medyada aktif olan Tepeli, Instagram ve Twitter hesaplarından takipçileriyle iletişim kurmaktadır. Maaşıyla ilgili ise net bir rakam bilinmemektedir ancak FOX TV'nin en çok kazanan sunucularından biri olduğu söylenmektedir.

Selçuk Tepeli, haber sunuculuğunun yanı sıra çeşitli konferanslara da katılmakta ve konuşmacı olarak yer almaktadır. Gazetecilik mesleğine tutkuyla bağlı olan Tepeli, tarafsız ve objektif habercilik anlayışını benimsemektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar