Meryem Uzerli kimdir, evli mi, eşi, nereli, çocukları, babası, dini, yaş, boyu?

Meryem Uzerli
Meryem Uzerli


Meryem Uzerli, Türk asıllı Alman oyuncu ve modeldir. Ünlü dizi Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle tanınmıştır. Peki, Meryem Uzerli evli mi, eşi, nereli, çocukları, babası, dini, yaş, boyu gibi merak edilen soruların cevapları nelerdir? İşte Meryem Uzerli'nin hayatı hakkında bilgiler.

Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde doğmuştur. Babası Hüseyin Uzerli Türk, annesi Ursula Uzerli ise Almandır. Bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu ve gençliği Almanya'da geçmiştir. 6 yaşından itibaren piyano ve flüt çalmaya başlamıştır. 14 yaşında tiyatro ile tanışmıştır. Freie Waldorf Okulu'nda eğitim görmüştür. 17 yaşında Hamburg'da Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimi almıştır. 2002 yılında mezun olmuştur.

Meryem Uzerli, Almanya'da çeşitli tiyatro oyunlarında, kısa filmlerde ve televizyon dizilerinde rol almıştır. 2010 yılında Türkiye'ye gelerek Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandırmıştır. Bu rolle büyük bir ün kazanmıştır. 2013 yılında diziye veda etmiştir. Aynı yıl Kanal D'de yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde Selin karakterini oynamıştır. 2016 yılında Cem Yılmaz'ın yönettiği Arif V 216 filminde başrol oynamıştır. 2017 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiştir.

Meryem Uzerli'nin evlilik hayatı da merak edilmektedir. Meryem Uzerli, 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Tamer Yılmaz ile birlikte olmaya başlamıştır. Ancak ilişkileri uzun sürmemiştir. 2013 yılında hamile olduğunu açıklayan Meryem Uzerli, bebeğinin babasının Tamer Yılmaz olduğunu söylemiştir. Ancak Tamer Yılmaz bunu reddetmiştir. Meryem Uzerli, bu durumdan dolayı büyük bir bunalıma girmiş ve Almanya'ya dönmüştür. 10 Şubat 2014 tarihinde Lara adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir.

Meryem Uzerli'nin babası Hüseyin Uzerli de medyada sık sık gündeme gelmektedir. Hüseyin Uzerli, kızının hamile olduğunu öğrendikten sonra ona destek olmuş ve yanında kalmıştır. Ancak daha sonra aralarında anlaşmazlık çıkmıştır. Meryem Uzerli, babasının kendisinden para istediğini ve onu tehdit ettiğini iddia etmiştir. Babası ise bunları yalanlamış ve kızının kendisine iftira attığını söylemiştir.

Meryem Uzerli'nin dini konusunda da çeşitli spekülasyonlar yapılmaktadır. Meryem Uzerli, annesinin Alman olması nedeniyle Hristiyan olarak yetiştirilmiştir. Ancak babasının Türk olması nedeniyle de Müslüman kültürüne yakın olduğunu belirtmiştir. Kendisi dini konusunda net bir açıklama yapmamıştır.

Meryem Uzerli'nin yaş ve boyu da hayranları tarafından merak edilen konulardandır. Meryem Uzerli, 2024 yılı itibariyle 40 yaşındadır. Boyu ise 1.73 metredir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar