Bekir Bozdağ Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Hayatı

 Bekir Bozdağ Kimdir Nerelidir



bekir bozdağ
Bekir Bozdağ


Bekir Bozdağ Kimdir?


Bekir Bozdağ 1/4/1965 te Yozgat Akdağmadeni’nde doğdu. Babası Mehmet Duran Bozdağ da çiftçi annesi Nuriye Bozdoğan vefat etmiş 6 kardeşler 3 kız 3 erkek ilkokul ve liseyi Yozgat da okudu. Mine Bozdağ'a ile evli 3 çocuk babası kendi avukatı oğlu Alperen Bozdağ Galatasaray taraftarı Uludağ Üniversitesi ilahiyat fakültesini bitirdi. Uludağ Üniversitesinde dinler tarihi alanında yüksek lisans yaptı. Selçuk Üniversitesi hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.


bekir bozdağ
Bekir Bozdağ


 Bir dönem serbest avukat olarak çalıştı küçükken duygusal bir çocukmuş yaramaz değilmiş öğrenciyken köye tatile geldiğinde tarlada babasına yardımcı olurmuş babası bugün misafirim yok desem en az 10 kişi gelir diyor. Oğlu bakan olunca köye gelip gidenler telefonla arayanlar aşırı artmış orta düzeyde İngilizce ve Arapça biliyor 22 23 ve 24. dönemde Yozgat milletvekili seçildi. 23. Dönemde AK Parti Grup başkanvekilliği yaptı 61 inci hükümette Başbakan yardımcılığı yaptı. 61 62 ve 64. Hükümette Adalet Bakanlığı yaptı. 24/6/2018 Genel seçimlerinde AK parti Yozgat milletvekili seçildi. 

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. eski darbeci recep isimli pisliğin kalem pisliği ama ianın bu türkler sizi bir gece ansızın yatağınızda siktirir biz türküz arap değilizi

    YanıtlaSil