Oylum Yenersoy Kimdir? Aldatmak Oylum Kim?

Aldatmak Dizisindeki Oylum Yenersoy Kimdir? Aldatmak Oylum Kim? Oylum'u Kim Oynuyor?

Feyza Sevil Güngör kimdir? Oylum Yenersoy karakteri nasıl biridir? İşte Aldatmak dizisindeki Oylum Yenersoy hakkında merak edilenler...
Aldatmak Dizisindeki Oylum Yenersoy
Aldatmak Dizisindeki Oylum Yenersoy


Aldatmak dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan yeni bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Yusuf Çim gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Dizinin konusu ise aile mahkemesi hakimi olan Güzide'nin, kocasının kendisini aldattığını öğrenmesi ve bununla nasıl başa çıktığıdır.

Aldatmak Dizisindeki Oylum Yenersoy'u Kim Oynuyor? Oylum Yenersoy Kim Oynadı? Oylum Gerçek Adı


Dizide Güzide'nin kızı Oylum Yenersoy karakterine ise genç ve güzel oyuncu Feyza Sevil Güngör hayat vermektedir.

Feyza Sevil Güngör, 30 Mayıs 1997 yılında Ankara'da doğmuştur. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olan Güngör, Dialog Anlatım İletişim'de profesyonel oyunculuk ve dublaj eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2019 yılında Savaşçı dizisinde yaşamıştır. Ardından Çember ve Kuruluş Osman dizilerinde rol almıştır. Şimdi ise Aldatmak dizisinde Oylum Yenersoy karakterini canlandırmaktadır.

Aldatmak Dizisindeki Oylum Yenersoy Kimdir? Aldatmak Oylum Kim? Oylum Yenersoy Kim?


Oylum Yenersoy, Güzide ve Tarık'ın güzel ve zeki kızlarıdır. Annesinin ısrarları sonucu tıp fakültesine yazılmıştır ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Ailesinden birçok şeyi saklayan ve hayallerinin peşinden koşmaya karar veren Oylum için işler hiç de planladığı gibi gitmeyecektir. Aldatmak dizisi, Oylum'un hem ailevi hem de kişisel sorunlarıyla nasıl mücadele ettiğini gösterecektir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar