Morutan Galatasaray'a Transfer Oldu mu? Olacak mı? Kaç Paraya Transfer Olacak? Galatasaray Transfer Haberleri

MORUTAN GALATASARAY'A TRANSFER OLDU MU? OLACAK MI? KAÇ PARAYA TRANSFER OLACAK? GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Arkadaşlar merhaba bu yazımda sizlere Galatasaray'ın Morutan transferinde yaptığı hamlelerden, oyuncuyu alabilecek mi? gibi konulardan bahsedeceğim. 


morutan
Morutan


Morutan Transferinin İç yüzü Nedir? Neler Oldu?


Evet arkadaşlar sizin de bildiğiniz üzere Galatasaray'ın Morutan'a büyük ilgisi var. Ancak transferin gerçekleşmesi bir hayli zordu. Medyada öyle haberler yapıldı ki Morutan'a verilecek 15 milyon euro dahi iyidir gibi haberler yaratılarak algılar yaratıldı. Bu yüzden Morutan'ın Kulübü tok satıcı gibi davrandı. Fakat buna rağmen Galatasaray yöneticileri medyanın bu oyunlarına gelmeyerek Morutan defterini kapatabileceklerini dahi söylediler. Bu sayede Morutan'ın kulüp başkanı geri adım atmak durumunda kaldı. Galatasaray'ın eski tekliflerin altına dahi satmaya razı olma durumuna düştü. Çünkü transfer sezonu kapanmak üzere ve oyuncu elinde kalacaktı.


morutan
Morutan


Morutan Transferinde Konuşulan Rakamlar Ne Kadar?


Morutan transferi çok yakın gibi gözüküyor fakat hiçbir şey bitmiş değil. O yüzden erken konuşulmaması gerekir. Fakat dün Fatih Terim'in basın toplantısındaki açıklamalarını göz önünde bulunduracak olursak transferde çok küçük pürüzler kalmış ve takıma katılmak üzere olduğunu anlayabiliriz. Morutan transferinde konuşulan rakamlar ise 4,2 milyon euro + Avrupa Ligi gruplarına kalınır ise 1,5 milyon euro ve ekstra olarak bir sonraki satıştan %20 pay olmak üzere anlaşıldı haberleri var. Morutan'ın mevcut kulüp başkanı bu doğrultuda açıklamalar yaptı zaten. Kulüp başkanı Gigi Becali Morutan'ı Galatasaray'a sattığını basının önünde duyurdu.


morutan
Morutan


Morutan Transferi Hakkında Kendi Yorumlarım


Morutan 22 yaşında olmasına rağmen bir sürü maça çıkmış ve tecrübe kazanmış bir futbolcudur. Genç yaşına rağmen teknik kapasitesi oldukça yüksek bir futbolcu ve takıma çok büyük katkıları olacağına inancım var. Potansiyelli bir futbolcu olduğu için ileride yüksek fiyatlarla avrupaya satılabilir diye düşünüyorum. Bu sayede hem futbolcunun yeteneğinden faydalanmış olacağız hem de onu yüksek fiyatlara satmayı başarabilirsek ekonomik olarak büyük başarılara imza atmış olacağız.




Yorum Gönder

0 Yorumlar