Efe Kimdir? Üç Kuruş Efe Gerçek Adı Nedir?

 

efe
Efe


Efe Kimdir? Üç Kuruş Efe Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Efe kimdir, Efe gerçekte kimdir, Efe'nin gerçek adı nedir, Efe gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Efe Kimdir?


Efe Show Tv'de yayınlanan Üç Kuruş dizisinin kurgusal karakteridir. Organize Büro’nun asi, idealist ve gözü pek komiseri. Altı ay önce devraldığı Kartal dosyası onu zorlasa da Kartal’ı içeri almak onun için an meselesidir.



efe
Efe


 Bir seri katilin işlediği cinayetler Efe’nin tüm dünyasını altüst eder. Efe katili yakalamak için mafya lideri Kartal ile zoraki işbirliği yapmak durumunda kalır.


Efe'nin Gerçek Adı Nedir?


Efe karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Ekin Koç tur.


Ekin Koç Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Ekin Koç 21 Haziran 1992 Antalya doğumludur. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 

Oyuncu olarak ilk kez 2013'de Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Lakin dizi düşük reytingler yüzünden yayından kaldırıldı. 2014 yılında Seyfi karakterini canlandırdığı Benim Adım Gültepe isimli dizi de fazla uzun sürmedi. 2015'te başrolünü Neslihan Atagül ile paylaştığı Senden Bana Kalan filminde oynadı.


Efe'nin Oynadığı Dizi ve Filmler


Senden Bana Kalan
Ali ve Nino
Bizim İçin Şampiyon
Okul Tıraşı
Balkaya
Sana Bir Sır Vereceğim
Benim Adım Gültepe
Muhteşem Yüzyıl: Kösem
Hayat Sırları
Succession
Uyanış: Büyük Selçuklu
Üç Kuruş


Yorum Gönder

0 Yorumlar