Mustafa Kimdir? Aziz Mustafa Gerçek ismi Nedir?

 

mustafa
Mustafa


Mustafa Kimdir? Aziz Mustafa Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Mustafa kimdir, Mustafa gerçekte kimdir, Mustafa'nın gerçek adı nedir, Mustafa gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Mustafa Kimdir?


Mustafa Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ben Mustafa… Beşi bi yerde derler bana. Eş dost oğlanlar yüzünden taktılar bu adı…  Allah uzun ömür versin beş evladım var. Hanımım erkenden göçüp gidince biz altı erkek kalıverdik bi anda ortalıkta. Allah var, etraftan çok dediler seni helal süt emmiş biriylen baş göz edelim diye amma benim içime sinmedi. Gönlüme sığmadı dedikleri. Ben kendim bakarım evlatlarıma dedim. Hep çalıştım didindim. Sonunda Galip beyin yanında kalfa başı oldum. Lakin hiç ummadık bir şey oldu. Galip Bey’in kızı Maksude’ye gönül verdim. Gönlüme; “yahu dedim sen kim koskoca bey kızı kim, yapma etme, yanarsın” dedim amma yok laf dinletemedim. Maksude’yle hislerimiz karşılıklı lakin bu sevdanın sonu yok. Onun gibi Bey kızını yakıştırıp da koyarlar mı yanıma?


Mustafa'nın Gerçek Adı Nedir?


Mustafa rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Baran Akbulut tur.


Baran Akbulut Kimdir? Kaç Yaşındadır? Nerelidir?


Baran Akbulut 12 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 37 yaşındaki dizi oyuncusu Baran Akbulut Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Halit Ziya Uşaklıgil`in dizi film haline uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde şoför Beşir karakteri ile tanınmıştır. Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Baran Akbulut oyunculuk konusunda kısa zamanda büyük bir yol almıştır.


baran akbulut
Baran Akbulut


Baran Akbulut'un Oynadığı Dizi ve Filmler


Kuzgun, TV dizisi - 2019
Aşk ve Mavi , TV dizisi - 2016
Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, TV dizisi - 2015
Yedi Güzel Adam, TV dizisi, 2014
Çanakkale 1915, sinema filmi, 2012
Son, TV dizisi, 2012
El Yazısı, sinema filmi, 2012
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (3. sezon), TV dizisi, 2012
Usta, sinema filmi, 2012
Aşk-ı Memnu, TV dizisi, 2008-2010

Yorum Gönder

0 Yorumlar