Derya Kimdir? Üç Kız Kardeş Derya Gerçek Adı Nedir?

 

derya
Derya


Derya Kimdir? Üç Kız Kardeş Derya Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Derya kimdir, Derya gerçekte kimdir, Derya'nın gerçek adı nedir, Derya gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Derya Kimdir?


Derya Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kurgusal bir karakteridir. Sadık ve Nesrin Hanım’ın en başına buyruk, en açık sözlü, en asi, “Erkek Fatma” lakaplı kızıdır Derya.  Kedilere, köpeklere, ağaçlara, kuşa, böceğe karşı sevgi besleyen, onları kollayan, sahiplenen, her birine birbirinden güzel isimler veren Derya mimar olmak niyetindedir. Hayallerinin peşinde koşmak için hiçbir engele takılmaz ama ne yazık ki en büyük engel yine kendisidir. Uçarılığı, tezcanlılığı ve asiliği onu hata yapmaya sürükleyecek, yanlış insanları tercih edecektir. Hayatımın aşkı diye tutunduğu kendisinden yaşça oldukça büyük olan sorumsuz, serseri bir hayat yaşayan  Hakan, genç kızı dönülmesi belki de imkansız yollara sürükleyecektir.


Derya'nın Gerçek Adı Nedir?


Derya karakterini canlandıran oyuncunun adı Melisa Berberoğlu dur.


Melisa Berberoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Oyuncu, asistan, çevirmen. 1 Ocak 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesinde Tiyatro Bölümü (2018) mezunu. Birçok tiyatro oyununda oynayan, ayrıca oyun çeviren, asistan olarak görev üstlenen Melisa Berberoğlu, 2019 yılından itibaren film ve dizilerde de rol aldı. Otis Tarda adlı kısa filmin ardından Kırmızı Oda dizisinde Menekşe karakterini canlandırdı ve Acans dizisi kadrosunda yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.


melisa berberoğlu
Melisa Berberoğlu


Melisa Berberoğlu'nun Oynadığı Dizi ve Filmler


Acans (TV Dizisi 2021)

Kırmızı Oda (Menekşe, TV Dizisi 2020)

Otis Tarda (Zeynep, Kısa Film 2019)

Yorum Gönder

0 Yorumlar