Dilber Ay Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Acıklı Hayatı

 Dilber Ay Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Acıklı Hayatı


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Dilber Ay kimdir, Dilber Ay nerelidir ve Dilber Ay kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


dilber ay
Dilber Ay


Dilber Ay Kimdir?


Dilber Ay 1956 da Kahramanmaraş Pazarcık ta doğdu köküm Halep'ten geldi aşiret çocuğuyum diyor. Goran aşiretinden ve ehlibeyt ten olduğunu söyledi. İlkokulu üçüncü sınıfa kadar Kahramanmaraş ta okudu. Ailesiyle birlikte bolu Düzce yerleştiler 1969 da Düzce de trt radyosunun ses yarışması düzenlendi. Amcasının kızıyla birlikte gizlice gidip şarkı söyledi meğer bütün akrabaları oradaymış babası bunu duyunca çok kızdı. Babam parmaklarımın arasında kaşık koyup oracıkta hepsini kırdı diyor. Hırsını alamayıp boynuna ip geçirmiş boynundaki ipten tutup onu ara sürüklemiş hayvanların yanına bağlamış sabaha kadar orada yattım diyor.


dilber ay
Dilber Ay


 13 Yaşında zorla yaşlı bir adamla evlendirildi. Ses yarışmasından birinci olduğu haberini aldı. İki kızı olduktan sonra kocasından ayrıldı. Bir ara senin kızın erotik film çeviriyor demişler babasına erotik film oyuncusu diğer dilber ay ile karıştırmışlar namusunu kurtarmak için daha çıkar bu kız mı demişler babası tabancasını alır sinemaya gidip film izler ya kardeşim bu bizim dilber değil ben kızımı tanımam mı der paçayı zor kurtardık diyor. 1998 de İbrahim Karakaş ile evlendi bir oğlu var. Galatasaraylı 24 albümü var Flash Tv'nin kadere mahkumlar 6 programını sundu. 15’e Yakın film dizi ve tv programında yer aldı. 29/4/2019 da Hayata veda etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar