Gülcemal Şahin Kimdir? Gülcemal Şahin'i kim canlandırıyor?

Gülcemal Şahin
Gülcemal Şahin


Gülcemal Şahin Kimdir? Gülcemal Şahin'i kim canlandırıyor?


Gülcemal Şahin, FOX TV'nin yeni dizisi Gülcemal'in başrol karakteridir. Gülcemal Şahin'i ünlü oyuncu Murat Ünalmış canlandırmaktadır. Gülcemal Şahin'in hayatı ve aşkı dizinin ana konusunu oluşturmaktadır.

Gülcemal Şahin, küçükken annesi tarafından terk edilen ve babasının ölümüne tanık olan bir çocuktur. Bu travmalar yüzünden hayata küsen ve acımasız bir adam haline gelen Gülcemal Şahin, mazlumlara yardım ederken zalimlere de korku salan bir kişiliktir. Gülcemal Şahin'in adı gül yüzlü demek olsa da yüzü hiç gülmeyen biridir.

Gülcemal Şahin'in hayatı, güzeller güzeli Deva Nakkaşoğlu ile tanıştığında değişmeye başlar. Deva Nakkaşoğlu, Gülcemal Şahin'in annesinin evlatlık kızıdır ve onunla nefretle başlayan bir ilişkisi vardır. Ancak zamanla bu nefret ateşli ve tutkulu bir aşka dönüşür. Gülcemal Şahin, annesiyle olan savaşında aşkını mı yoksa intikamını mı seçecektir? Deva Nakkaşoğlu ise bu imkansız aşkın bedelini ödemeye hazır mıdır?

Murat Ünalmış Kimdir?


Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Konya'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2003 yılında Yeditepe Oyuncuları'nda profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. En bilinen rolleri arasında Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey'in oğlu Ömer Tekin, Bir Bulut Olsam'da Mustafa Bulut, Karadağlar'da Gül Ali Karadağ, Yer Gök Aşk'ta Toprak karakterleri vardır. Son olarak Gülcemal dizisinde Gülcemal Şahin rolünü üstlenmiştir.

Murat Ünalmış, 2011 yılında oyuncu Birce Akalay ile evlenmiş ancak 2012 yılında boşanmıştır. 2018 yılında ise oyuncu Seda Güven ile evlenmiş ancak 2020 yılında boşanmıştır. Murat Ünalmış'ın bir kız çocuğu vardır.

Bu yazımızda Gülcemal dizisinin başrol karakteri Gülcemal Şahin'i ve onu canlandıran Murat Ünalmış'ı tanıtmaya çalıştık. Umarız sizler için faydalı olmuştur. Diziyi izlemek isteyenler için hatırlatalım; Gülcemal dizisi yakında FOX TV'de başlayacak.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar