Tuncay Koraslan Kimdir? Ego Dizisi Tuncay'ı Kim Canlandırıyor?

Tuncay Koraslan Kimdir?

Tuncay Koraslan, Fox TV'nin yeni dizisi Ego'nun en dikkat çeken karakterlerinden biri. Peki, Tuncay Koraslan kimdir? Ego dizisinde Tuncay'ı hangi oyuncu canlandırıyor? İşte Tuncay Koraslan hakkında merak edilenler...

Tuncay Koraslan
Tuncay Koraslan


Ego dizisi, 5 Şubat 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen bir dram dizisi. Dizinin konusu, zengin bir ailenin içinde yaşanan çatışmalar, ihanetler, aşklar ve sırlar üzerine kurulu. Dizinin başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut yer alıyor.

Tuncay Koraslan Kimdir? Ego Dizisi Tuncay'ı Kim Canlandırıyor?

Dizide Tuncay Koraslan karakterini canlandıran oyuncu ise Ahmet Kayakesen. Tuncay Koraslan, dizide 30'lu yaşlarda, babası Tahir'in ortanca çocuğu olarak karşımıza çıkıyor. Babasının otoritesi altında ezilmiş ve nefes almak için isyan etmenin yollarını bulmuş bir karakter. Küçük yaşta zorla evlendirildiği eşi Sibel'le mutsuz bir evlilik sürdürüyor. Zenginliği sever, çapkın ve güvenilmez biridir. İş dünyasında acımasız ve hırslı bir adamdır. Eski sevgilisinden bir oğlu olduğunu öğrendiğinde ise hayata bakış açısı değişir.


Ahmet Kayakesen ise 27 Eylül 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir oyuncu. Çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duyan Kayakesen, oyunculuğu geleceğin mesleği olarak seçmiş ve bu doğrultuda ilerlemiştir. İlk olarak 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde rol alan Kayakesen, daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Güneşi Beklerken, Kiraz Mevsimi, Tatlı İntikam, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde yer almıştır. Son olarak ise Ego dizisinde Tuncay Koraslan karakterine hayat vermektedir.


Tuncay Koraslan, Ego dizisinin en renkli ve en tartışmalı karakterlerinden biri olarak izleyicilerin ilgisini çekmektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Tuncay'ın nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenmektedir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar