Afra Saraçoğlu Kimdir? Boy, Yaş, Kilo, Nereli

Afra Saraçoğlu
Afra Saraçoğlu



Afra Saraçoğlu Kimdir? Boy, Yaş, Kilo, Nereli, Kaç Yaşında, annesi, babası, sevgilisi


Afra Saraçoğlu, Türk sinema ve televizyon oyuncusudur. 2 Aralık 1999 yılında Balıkesir'de doğmuştur. Annesi hemşire, babası ise doktordur. Bir erkek kardeşi vardır. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk yapmak isteyen Saraçoğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a taşınmış ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girmiştir.

Saraçoğlu'nun oyunculuk kariyeri 2016 yılında başlamıştır. O yıl Kanal D'de yayınlanan "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinde Berker rolünü oynamıştır. Bu rolle geniş bir hayran kitlesi edinen Saraçoğlu, 2017 yılında "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde Ece karakterine hayat vermiştir. Aynı yıl "Aile Arasında" adlı sinema filminde Gupse Özay ve Engin Günaydın'la birlikte rol almıştır.

Saraçoğlu'nun en büyük çıkışı ise 2018 yılında vizyona giren "Bizim İçin Şampiyon" filmiyle olmuştur. Filmde Türkiye'nin efsanevi atı Bold Pilot'un sahibi Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman'ı canlandıran Saraçoğlu, Ekin Koç ile başrolü paylaşmıştır. Film hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır.

Saraçoğlu, 2019 yılında "Kuzgun" dizisinde Dila karakterini oynamıştır. Dizide Barış Arduç ile başrolü paylaşan Saraçoğlu, dizinin final yapmasının ardından bir süre ekranlardan uzak kalmıştır. 2020 yılında "Gençliğim Eyvah" adlı komedi dizisinde Zeynep rolünü üstlenmiştir. Dizide Levent Ülgen ve Nilgün Belgün ile birlikte oynamıştır.

Saraçoğlu'nun son projesi ise 2021 yılında Netflix'te yayınlanan "Fatma" adlı psikolojik gerilim dizisidir. Dizide Burcu Biricik'in canlandırdığı Fatma'nın kız kardeşi Mine rolünü oynamıştır.

Saraçoğlu'nun boyu 1.70 cm, kilosu ise 55 kg'dir. Göz rengi yeşil, saç rengi ise sarıdır. Burcu yaydır. Hobileri arasında dans etmek, kitap okumak ve seyahat etmek vardır.

Saraçoğlu'nun sevgilisi hakkında kesin bir bilgi yoktur. Ancak geçtiğimiz aylarda oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar ne Saraçoğlu ne de Bürsin tarafından doğrulanmadı.

Afra Saraçoğlu, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir. Hem güzelliği hem de yeteneği ile dikkat çeken Saraçoğlu, gelecekte daha çok projede yer alacağına şüphe yoktur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar