Gamze Sağlam kimdir, Gamze Sağlam'ı canlandıran Gökçe Bahadır kimdir?

Ömer Dizisindeki Gamze Sağlam merak konusu oldu. Peki, Gamze Sağlam kimdir, Gamze Sağlam'ı canlandıran Gökçe Bahadır kimdir? detaylar yazımızda...
Gamze Sağlam - Gökçe Bahadır
Gamze Sağlam - Gökçe Bahadır


Ömer Dizisindeki Gamze Sağlam merak konusu oldu. Peki, Gamze Sağlam kimdir, Gamze Sağlam'ı canlandıran Gökçe Bahadır kimdir? detaylar yazımızda...

Gamze Sağlam Kimdir?


Ömer dizisi, Star TV'de yayınlanan ve başrollerini Selahattin Paşalı, Bahadır Gökçe ve Barış Falay'ın paylaştığı yeni bir romantik komedi dizisidir. Dizide, yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen boşanmış ve çocuklu bir kadın olan Gamze Sağlam'ın, mahalle camiinin hocasının oğlu Ömer ile yaşadığı aşk hikayesi anlatılıyor.

Gamze Sağlam'ı kim oynuyor? Gamze Sağlam gerçek adı nedir? Gamze'yi canlandıran Gökçe Bahadır kimdir?


Gamze Sağlam karakterini canlandıran oyuncu ise Gökçe Bahadır'dır. Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Radyo ve televizyonculuk eğitimi almış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi görmüştür. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakteri ile tanınmıştır. Yaprak Dökümü, Kayıp Şehir, Aramızda Kalsın, Ufak Tefek Cinayetler, Evlilik Hakkında Her Şey ve Kulüp gibi dizilerde rol almıştır. Ödüllü bir oyuncu olan Gökçe Bahadır, 41 yaşındadır.

Ömer dizisindeki Gamze Sağlam karakteri ise güçlü, cesur ve hırslı bir kadındır. Ailesinin karşı çıktığı bir adamla evlenmiş ancak evliliği mutsuzlukla sonuçlanmıştır. Oğlu Tuna ile birlikte mahallesine geri dönen Gamze, annesi ve ablasının tepkisiyle karşılaşmıştır. Gamze, mahalledeki eski arkadaşlarıyla da yeniden bağ kurmaya çalışmaktadır. Ömer ise Gamze'nin çocukluk aşkıdır. Mahalle camiinin hocasının oğlu olan Ömer, Gamze'yi hala sevmektedir. Gamze ve Ömer arasında imkansız gibi görünen bir aşk başlar.

Ömer dizisi her pazartesi Star TV'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı (Ömer), Bahadır Gökçe (Tuna), Barış Falay (Reşat) gibi isimler yer alıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar