ibrahim Haskoloğlu kimdir, kaç yaşında?

ibrahim Haskoloğlu
ibrahim Haskoloğlu



ibrahim Haskoloğlu kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı, babası, sevgilisi?


İbrahim Haskoloğlu, Türkiye'nin tanınmış gazeteci, sunucu ve köşe yazarlarından biridir. Malatya'da 1996 yılında doğan Haskoloğlu, Bahçeşehir Üniversitesi Radyo - Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında birçok ünlü isimle röportajlar yaparak dikkat çekmiştir.

Haskoloğlu, Youtube ve Twitch gibi sosyal medya platformlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Yaptığı röportajlarla hem Türkiye'de hem de dünyada ses getiren haberlere imza atmıştır. Özellikle 2019 yılında Venezuela'daki krizin baş aktörü Juan Guaido ile yaptığı röportaj, dünya basınında geniş yer bulmuştur. Bu röportajdan sonra CNN Espana'nın özel konuğu olarak yayınlara katılmaya başlamıştır.

Haskoloğlu, ayrıca Trump'ın ABD Başkanlığı sırasında Ulusal Güvenlik Danışmanı olan John Bolton ile de röportaj yapmıştır. Bu röportajıyla da Türkiye'de gündem oluşturmuştur. Haskoloğlu, siyaset, ekonomi, teknoloji ve kültür alanlarında yorumlarıyla takip edilen bir isimdir.

Haskoloğlu'nun özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Ekşi Sözlük'te kendisiyle ilgili başlıklar açılmıştır. Twitch canlı yayınına Özlem Zengin'i konuk etmiştir. Haskoloğlu'nun Instagram hesabı @ibrahimhaskologlu'dur. Burada 100 binin üzerinde takipçisi vardır. Babasıyla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Vikipedi'de kendisiyle ilgili bir sayfa mevcuttur. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Telegram ve Twitch'te canlı yayınlar yapmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar