Sıla Türkoğlu Kimdir? Boyu, Sevgilisi, Kilosu, Yaşı

Sıla Türkoğlu
Sıla Türkoğlu


Sıla Türkoğlu Kimdir? Boyu, Sevgilisi, Kilosu, Yaşı, tv dizileri, eğitimi, yaş, evli mi


Sıla Türkoğlu, genç ve başarılı bir oyuncudur. 18 Nisan 1999 yılında İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya gelmiştir. Koç burcudur. Boyu 1.68 m, kilosu 55 kg'dır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimi almıştır.

Sıla Türkoğlu'nun oyunculuk kariyeri 2018 yılında Ağlama Anne dizisinde Alev karakteriyle başlamıştır. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Yemin dizisinde Suna Tarhun rolünü üstlenmiştir. En büyük çıkışını ise 2020-2022 yılları arasında Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisinde Seher Kırımlı karakteriyle yapmıştır. Bu dizide Halil İbrahim Ceyhan ile başrolü paylaşmıştır. Emanet dizisinden 416. bölümde ayrılmıştır.

Sıla Türkoğlu'nun yeni projesi ise Kızılcık Şerbeti dizisidir. Bu dizide Doğa Korkmaz karakterini canlandırmaktadır. Doğa, idealist ve çalışkan bir diş hekimi adayıdır. Annesinin müdür olduğu okuldan birincilikle mezun olmuştur. Fatih ile aşk yaşamaktadır.

Sıla Türkoğlu Boyu Sevgilisi Yaşı Kilosu
Sıla Türkoğlu Boyu Sevgilisi Yaşı Kilosu


Sıla Türkoğlu'nun sevgilisi kimdir sorusunun cevabı ise henüz bilinmemektedir. Oyuncu, özel hayatını gizli tutmayı tercih etmektedir. Evli olmadığı bilinmektedir.

Sıla Türkoğlu'nun kilo aldığı iddiaları ise asılsızdır. Oyuncu, sağlıklı beslenme ve spor yaparak formunu korumaktadır.

Sıla Türkoğlu'nun hayranları onu sosyal medyada takip edebilirler. Oyuncunun Instagram hesabında 1.1 milyon takipçisi vardır.

Sıla Türkoğlu, Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden biridir. Başarılarının devamını dileriz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar