Ezgi Mola kimdir, Eşi, ne zaman evlendi, hamile, eğitimi?

Ezgi Mola
Ezgi Mola


Ezgi Mola kimdir, Eşi, ne zaman evlendi, hamile mi, eğitimi?


Ezgi Mola, Türk sinema ve televizyon oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve komedyendir. 1983 yılında İstanbul'da doğan Mola, çocukluk yıllarından itibaren tiyatroya ilgi duydu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 2000 yılında "Dadı" adlı dizide canlandırdığı "Melek" karakteriyle tanınmaya başladı. O günden beri birçok dizi ve filmde rol aldı. En bilinen rolleri arasında "İnci" (Arka Sıradakiler), "Leyla" (Canım Ailem), "Ayşegül" (İşler Güçler), "Derya" (Karışık Kaset) ve "Fikret" (Deliha) sayılabilir.

Ezgi Mola, 2020 yılında müzisyen Mustafa Aşkın ile evlendi. Çift, pandemi nedeniyle sade bir törenle nikah kıydı. 2021 yılının başlarında Mola'nın hamile olduğu haberleri basına yansıdı. Ancak Mola, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu haberleri yalanladı ve hamile olmadığını duyurdu.

Ezgi Mola, eğitimine de önem veren bir sanatçıdır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin yanı sıra, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema-Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca İngiltere'de The London Academy of Music and Dramatic Art'ta (LAMDA) oyunculuk kurslarına katıldı.

Ezgi Mola, hem yeteneği hem de sempatik kişiliğiyle Türk seyircisinin sevgisini kazanan bir isimdir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar