Galatasaray Ankaragücü maçı ne oldu, mağlup etti mi, Süperlig, Wilfried Zaha? 30 eylül 2023

Galatasaray- Ankaragücü
Galatasaray- Ankaragücü

  
Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'da ilk kez 11'de çıktığı maçta geri dönüşü başlatan beraberlik golünü atan Wilfried Zaha, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.


Takım olarak kazandıkları için duyduğu mutluluğu dile getiren Zaha, "Tabii ben de dakika alıp kendime güvenimi tekrar kazanmaya çalışıyorum. Burada önemli olan takımın kazanmasıydı. Kazandığımız için de mutluyum" ifadelerini kullandı.

Şu an 'yüzde kaç hazır olduğu' sorusuna ise Zaha, şu şekilde cevap verdi:

Yüzde olarak kaçtır bilmiyorum açıkçası. İnsanlar kendileri görecekler zaten %100 olduğum zaman. Fitness açısından şu an %100 olmadığımı söyleyebilirim fakat sürekli dakika aldıkça performansımı geliştireceğim. Hafta hafta bakacağız diye söyleyebilirim.

Attığı golde topun gidiş hızı hakkındaki fikri sorulan Fildişi Sahilli yıldız, "Yok açıkçası tam olarak bir fikrim yok. En iyi şekilde topu almaya çalıştım. Birkaç fırsat daha yakalamıştım ama onları o kadar iyi alamamıştım ama olabilecek en iyi şekilde vurmaya çalıştım. Odaklandığım şey oydu" dedi.

15 metreden 124 km/h hızla bir şutta golü bulduğu bilgisi kendisiyle paylaşılan Zaha, "Ben elimden geldiğince sert bir şekilde vurdum. Vurabileceğim kadar... Ama önemli olan tabii bizi tekrar oyuna katacak ve daha sonra da kazanmamızı sağlayacak bir gol olmasıydı" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar