Büge Yesari Kimdir? Mahkum Büge Gerçek Adı Nedir?

Büge Yesari
Büge Yesari

Büge Yesari Kimdir? Mahkum Büge Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçiler. Bu yazıda Büge Yesari kimdir, Büge kim, Mahkum Büge kimdir, Büge gerçek adı nedir, Büge nereli, kaç yaşında gibi sorularınızın cevabı olacak.

Büge Yesari Kimdir?


Büge Yesari, Mahkum dizisinde kurgusal bir karakterdir. 

30’lu yaşlarda... Doğma büyüme İstanbullu bir cadde kızı... Babası orta ölçekli bir müteahhit, annesi ev hanımı... Bir evin tek kızı olarak ailenin de prensesi olarak büyüdü. Öğrencilikten itibaren kışları İstanbul, yazları Alaçatı bir hayat yaşadı... Zenginliği, gösterişi hep sevdi... Zehirli bir güzelliğe sahip... O kadar ki, Türkiye'nin en zengin adamının iki oğlunu da kendine aşık etti. Barış Yesari'yle bir yaz akşamında tanıştı. Şahane bir konserin ardından sabahladılar. Birbirlerine aşık oldular. Bu fırtınalı yaz aşkı, kış gelince Barış'ın bir süreliğine yurt dışına dönmesi yüzünden çatırdadı... Büge, Barış'a çok aşıktı ama Barış evliliği düşünmüyordu. Barış ortada yokken Savaş'la tanıştı. Savaş, Büge'yle Barış'ın ilişkisini bilmiyordu. Büge, Savaş'a bakınca evlenilebilir bir Barış sureti görüyordu. Yesari Ailesi'ne girmek de onun için çok önemliydi. Büge ve Savaş, muhteşem bir düğünle evlendiler. Büge hala Barış'a aşıktı. Barış da ona... Yesariler'in bir parçası olarak kalmak hayatının tek amacına dönüştü.

Mahkum Büge Gerçek Adı Nedir?


Büge Yesari karakterini Melike İpek Yalova canlandırmaktadır.

Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ted Ankara Koleji’ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur.

Melike İpek Yalova'nın Oynadığı Diziler


Mahkum / Büge Yesari 
Bir Zamanlar Çukurova
İnsanlık Suçu 
Karadayı
Muhteşem Yüzyıl

Melike İpek Yalova'nın Oynadığı Filmler


Can Feda 

Yorum Gönder

0 Yorumlar