Kenan Kimdir? Aziz Kenan Gerçek ismi Nedir?

 

kenan
Kenan


Kenan Kimdir? Aziz Kenan Gerçek ismi Nedir?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Kenan kimdir, Kenan gerçekte kimdir, Kenan'ın gerçek adı nedir, Kenan gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


Kenan Kimdir?


Kenan Show Tv'de yayınlanan Aziz dizisinin kurgusal bir karakteridir. Ben Kenan… Acımasızlığın, adaletsizliğin tam ortasına doğdum… Doğduğum gün Payidarlar kıyametimi kopardı… Anamın döktüğü kanlı gözyaşlarını, kendi acılarımı, yaralarımı yıllarca içime gömdüm. Gömdükçe içimde bir dağ, kalbim bir taş oldu. Payidarlar bu devran hep böyle gidecek sanıyor. Lakin öyle bir şey yapacağım ki…  O devranın çarkını kendime çevireceğim. Ben bu hayattan alacaklıyım… Hakkımı söke söke, can yaka yaka alacağım… Bundan böyle Aziz ne yapmak istese önünde ben olacağım… Başının girdiği her belanın, çektiği her sıkıntının, kaldığı her enkazın dibinde bir ayrık otu gibi biteceğim. O sökecek ben tekrar onun yanı başında, bıkmadan, usanmadan kök salacağım. Sadece Aziz’in değil, tüm Payidarların yanı başında duran, çocukluğumun ahı tutmuş gibi bela, anamın intizarının karşılığı gibi musibet olacağım. Payidarlar ayaklarıma kapanana kadar, bu aileyi soyadlarıyla bir yerin yedi kat dibine gömene kadar durmayacağım…


Kenan'ın Gerçek Adı Nedir?


Kenan karakterini canlandıran oyuncumuzun adı Eren Hacısalihoğlu dur.


Eren Hacısalihoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Eren Hacısalioğlu, 5 Haziran 1986 Trabzon Akçaabat doğumludur. Eren Hacısalihoğlu, İstanbul Haliç Üniversitesi’nden mezun olduktan 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Eren Hacısalihoğlu; Payitaht Abdülhamid, Aşk Yalanı Sever, Asla Vazgeçmem, Kalbim Ege'de Kaldı, Kadim Dostum, Benim İçin Üzülme, Ve İnsan Aldandı dizilerinde rol almıştır.


eren hacısalihoğlu
Eren Hacısalihoğlu


Eren Hacısalihoğlu'nun Oynadığı Dizi ve Filmler


2018 – Muhteşem İkili (Demiray) (TV Dizisi)
2018 – Dünya Hali (Sinema Filmi)
2017 – Sümela’nın Şifresi: Cünyor Temel (Şota) (Sinema Fimi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Kemalettin Paşa) (TV Dizisi)
2016 – Ateş (Yavuz) (Sinema Filmi)
2016 – Asla Vazgeçmem (Sinan) (TV Dizisi)
2016-2017 – Aşk Yalanı Sever (Ferit) (TV Dizisi)
2015 – Kalbim Ege’de Kaldı (Yaman) (TV Dizisi)
2014 – Kadim Dostum (Ferzan)(TV Dizisi)
2012 – Benim İçin Üzülme (Harun) (TV Dizisi)
2011 – İnsan Aldandı (TV Dizisi)
2011 – Mavi Kelebekler (Dejan) (TV Dizisi)

Yorum Gönder

0 Yorumlar