Hazal Kaya kimdir, Ceyda Düvenci, burç, nereli, kilo, çocuk?

Hazal Kaya
Hazal Kaya

Hazal Kaya kimdir, boyu, evli mi, filmleri, tv dizileri, Ceyda Düvenci, burç, babası, nereli, kilo, çocuk?


Hazal Kaya, Türk oyuncu ve modeldir. 1 Ekim 1990 yılında Gaziantep'te doğmuştur. Babası avukat, annesi ise öğretmendir. Küçük yaşta anne ve babası boşanmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Hazal Kaya'nın boyu 1.60 metredir. 2019 yılında oyuncu Ali Atay ile evlenmiştir. Çiftin Fikret Ali adında bir oğlu vardır. Hazal Kaya'nın burcu Terazi'dir.

Hazal Kaya'nın oyunculuk kariyeri 2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle başlamıştır. Daha sonra Genco, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, A.S.K., Maral: En Güzel Hikayem, Bizim Hikaye gibi dizilerde başrol oynamıştır. Hazal Kaya'nın sinema filmleri arasında ise Çalgı Çengi İkimiz, Delibal, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi yapımlar yer almaktadır.

Hazal Kaya'nın yakın arkadaşlarından biri de oyuncu Ceyda Düvenci'dir. Ceyda Düvenci ile 2015 yılında A.S.K. dizisinde birlikte rol almışlardır. Hazal Kaya ve Ceyda Düvenci sık sık sosyal medyada birlikte fotoğraflar paylaşmaktadırlar.

Hazal Kaya'nın kilosu 48 kilogramdır. Hazal Kaya sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya özen göstermektedir. Hazal Kaya'nın güzellik sırları arasında bol su içmek, cilt bakımı yapmak ve makyajını temizlemek vardır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar