Gündüz Bey Kimdir? Gündüz Bey Gerçekte Kimdir? Kim Oynuyor? (Kuruluş Osman)

GÜNDÜZ BEY KİMDİR? GÜNDÜZ BEY GERÇEKTE KİMDİR? KİM OYNADI?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Gündüz Bey kimdir, Gündüz Bey gerçekte kimdir, Gündüz Bey'in gerçek adı nedir, Gündüz Bey gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


gündüz bey
Gündüz Bey


Gündüz Bey Kimdir?


Gündüz Bey Ertuğrul Gazi'nin en büyük çocuğudur. Gündüz Bey hep hırstan uzak olmuş ve babasını desteklemiştir. Bazı dönemler büyük hatası olsa da bunu genç yaşlarındaki tecrübesizliğine bağlayabiliriz. Obada hiç kavga yanlısı olmamış ve hatta kavga eden tarafları barıştırmak için uğraşmıştır.


gündüz bey
Gündüz Bey


 Bir dönem 2 kardeşi beylik konusunda karşı karşıya gelmişti. O dönem dahi kendisi beyliğe talip olmayarak 2 kardeşinin arasını düzeltmek için uğraştı hep doğru olanın yanında olup doğru olanı yapmaya çalıştı. Kardeşleri ona hep saygı ve sevgi gösterdi. Beylik seçimlerinden sonra Osman Gazi bey seçilince abisi olmasına rağmen makamına hürmet gösterip ona biat etti.


gündüz bey
Gündüz Bey


 Çoğu kişinin yapamayacağı şeyleri obasının çıkarı için yaptı. Kardeşleri arasında köprü olan Gündüz Bey arabuluculuk yaptı. Osman Gazi önemli işlerde hep onu görevlendirdi. Kardeşleri Savcı Bey öldükten sonra baş başa kalan 2 kardeş hep birbirine destek oldu.


Gündüz Bey'in Gerçek Adı Nedir?


Gündüz Bey rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Emre Basalak dır.


Gündüz Bey Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 42 yaşındadır. 28 Nisan 1979 doğumludur.


Gündüz Bey'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Usta
Ters Köşe
Bir Pazar Sonrası
Köprü
Deniz Yıldızı
Kuruluş Osman

Yorum Gönder

0 Yorumlar