Malhun Hatun Kimdir? Gerçek Adı Nedir? Gerçekte Kaç Yaşındadır? (Kuruluş Osman)

MALHUN HATUN KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR? GERÇEKTE KAÇ YAŞINDADIR?


Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Malhun Hatun kimdir, Malhun Hatun gerçekte kimdir, Malhun Hatun'un gerçek adı nedir, Malhun Hatun gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


malhun hatun
Malhun Hatun


Malhun Hatun Kimdir?


Malhun hatun Umur beyin kızıdır. Bulundukları yerde Moğollar tarafından sürekli saldırıya uğradıkları için bir yere göç etme ihtiyacı duymuşlardır. Herkese kapısı açık olan Osman Bey'in çağrısını duyduklarında onun yanına yani en uç topraklara gitmeye karar verirler. Osman Bey tam savaşın ortasındayken etrafı bir sürü düşmanla sarılmışken Malhun Hatun yetişir ve Osman Bey'i kurtarır.


malhun hatun
Malhun Hatun


 Osman Bey Malhun Hatun'dan ismini bahşetmesini ister. Malhun Hatun'da durumu anlatır ve beraber obaya giderler. 2 Oba beraber hareket etmeye başladıktan beri Umur Bey ile Osman Bey'in arası uzun süre hep kötü olmuştur. Aralarında Malhun Hatun köprü olmaya çalışsa da araları bir türlü düzelmedi. Fakat en son Şeyh Edebali'nin de araya girmesiyle araları az da olsa düzelmeye başladı. Daha sonra bunun geçici olacağını gören Şeyh Edebali Osman Bey'in kızıyla evli olmasına rağmen ona Malhun Hatun ile evlenmesi gerektiğini söyler.


malhun hatun
Malhun Hatun


 Bunu duyan Osman Bey düşünmek için vakit ister. Daha sonra Şeyh Edebali'nin doğru söylediğini düşünür ve Malhun Hatun ile evlenmeye karar verir. Evlenmesi için tek sebep 2 Beyliğin menfaati değildir. Kayı obası Osman Bey'den varis istiyordu. O yüzden Bala Hatun'un çok üzüleceğini bilse de Osman Bey bu kararı vermek zorunda kalır. Düğün hazırlıklarına başlanır ve daha sonra Osman Bey ile Malhun Hatun'un nikahı kıyılır.


Malhun Hatun'un Gerçek Adı Nedir?


Malhun Hatun rolünü canlandıran oyuncumuzun adı Yıldız Çağrı Atiksoy dur.


Malhun Hatun Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarsak 35 yaşındadır. 1 Nisan 1986 doğumludur.


Malhun Hatun'un Oynadığı Dizi ve Filmler


Büyük Buluşma
Aşk Oyunu
Emret Komutanım
Yağmurdan Sonra
Ah İstanbul
Yersiz Yurtsuz
Miras
Gazi
Kayıp Prenses
Bahar Dalları
Öyle Bir Geçer Zaman ki
Görüş Günü Kadınları
Yedi Güzel Adam
Evli ve Öfkeli
Savaşçı
Şampiyon
Kuruluş Osman


Yorum Gönder

0 Yorumlar