Jon Snow Kimdir? Gerçek Adı Nedir? Gerçekte Kimdir?

 JON SNOW KİMDİR? GERÇEKTE KİMDİR? GERÇEK ADI NEDİR? GERÇEKTE KAÇ YAŞINDADIR?


Merhaba değerli okuyucular bu yasımda sizlere Jon Snow kimdir, Jon Snow gerçekte kimdir, Jon Snow'un gerçek adı nedir, Jon Snow gerçekte kaç yaşındadır gibi sorularınızın cevaplarını vereceğim.


jon snow
Jon Snow


Jon Snow Kimdir?


Jon Snow Ned Stark'ın evlatlık edindiği oğludur. Başkaları tarafından piç denilerek dışlansa da Robb Stark öldükten sonra tahtın tek varisi olarak kaldı. Liderlik özellikleri iyi olan Jon Snow zaman geçtikçe herkesin beğenisini kazandı.


jon snow
Jon Snow


 Winterfell insanları tarafından destek gördü ve kuzeyin kralı ilan edildi. Çok fazla hırsı olmayan Jon Snow'un amacı herkesin iyi bir hayat yaşamasını isteyen biriydi. Fakat gecenin kralı olarak bilinen düşmanı yenmek için son kez savaşması lazımdı.


jon snow
Jon Snow


 Bunun için diğer krallıklarla anlaşma yapıldı ve hep beraber düşmanı yendiler. Fakat hırsına yenik düşen ejderhaların annesi Khaleesi yedi krallığın tahtına oturmak için her şeyi göze aldı ve sivilleri hiç düşünmeden şehri yakıp yıktı. Amacına ulaşıp tahtı ele geçirse de bu durumdan Jon Snow hiç memnun değildi.


jon snow
Jon Snow


 Jon Snow Khaleesi'ye deliler gibi aşık olsa da bu yaptığını affetmedi ve hatta onu öldürmek zorunda kaldı. Ceza olarak duvarın arkasına nöbetçi olarak gönderildi. Bunun sonucu topal olan üvey kardeşi Bran Stark yedi krallığın tahtına çıktı.


Jon Snow'un Gerçek Adı Nedir?


Jon Snow karakterini canlandıran oyuncunun adı Kit Harington dur.


Jon Snow Gerçekte Kaç Yaşındadır?


Tarihin güncel olduğunu varsayarak Jon Snow gerçekte 34 yaşındadır. 26 Aralık 1986 doğumludur.


Jon Snow'un Oynadığı Dizi ve Filmler


Sessiz Tepe: Karabasan
Pompeii
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
Gençlik Ahti
Yedinci Oğul
Spooks: The Greater Good
Brimstone
The Death and Life of John F. Donovan
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
Game Of  Thrones
7 Days in Hell
Gunpowder
Zog


Yorum Gönder

0 Yorumlar