Sasha Kimdir? Mahkum Sasha Gerçek Adı Nedir?

Mahkum Sasha
Mahkum Sasha


Sasha Kimdir? Mahkum Sasha Gerçek Adı Nedir?


Merhaba değerli ziyaretçiler. Bu yazıda Sasha kimdir, Sasha kim, Mahkum Sasha kimdir, Sasha gerçek adı nedir, Sasha gerçek ismi nedir, Sasha kim oynuyor, kaç yaşında, nereli gibi sorularınızın cevabı olacak.

Sasha Kimdir?


Barış Yesari'nin sağ kolu, her türlü işini yaptırdığı çok özel bir gangster. Cesaretinin ve zekasının getirdiği gücü hayranlık uyandıran; bu görüntüsünün altındaki duygusal kırılganlığı ise iç acıtan bir kadın. Zorlu bir çocukluk geçirdi. Annesinin erken yaşta kanserden ölümünün çok etkisinde kalıp 15 yaşında anoreksi hastalığına yakalandı ve buna rağmen hayata karşı güçlü durmak için lisedeyken kick boks öğrendi. Antalya'da doğan Sasha'nın annesi Ukraynalı, babası Türk. Annesinin ölümünden sonra evden kaçtı. Çocukluğundan beri bilgisayar başında anti sosyal bir hayatı vardı, müthiş bir hackera dönüştü. 20'li yaşlarına geldiğinde İstanbul'da suç ortamlarına girdi. Erkek arkadaşı intihar ettikten sonra tamamen değişti. Sokaklarda yatmaya, uyuşturucu kullanmaya başladı. Bir gece yarısı Beyoğlu'nda Barış Yesari onu sokakta yattığı yerden kaldırdı ve yanına aldı. O zamandan beri Barış için çalışıyor. Bazen öldürerek, bazen algı yaratarak iş çözüyor. Kılıktan kılığa girebilen, her işi olağanüstü bir soğukkanlılıkla çözebilen bireysel bir anarşist.

Mahkum Sasha Gerçek Adı Nedir?


Mahkum dizisinde Sasha karakterini Hayal Köseoğlu canlandırmaktadır.

Hayal Köseoğlu, 20 Aralık 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır.

Hayal Köseoğlu'nun Oynadığı Diziler


Mahkum / Sasha 
Bonkis 
Mucize Doktor 
İstanbullu Gelin 
Ufak Tefek Cinayetler 
Arkadaşlar İyidir
Muhteşem Yüzyıl 
Aşk-ı Memnu 
Mahallenin Muhtarları 
Ruhsar

Hayal Köseoğlu'nun Oynadığı Filmler


Beni Sevenler Listesi
Bir Nefes Daha
Özgür Dünya
Yedinci Koğuştaki Mucize
Sesinde Aşk Var 

Yorum Gönder

0 Yorumlar