Sarp Yılmaz Kimdir? Kardeşlerim Sarp'ı Kim Oynuyor?

Sarp Yılmaz Kimdir? Kardeşlerim Sarp'ı Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Sarp Yılmaz'ı merak edenler için bu yazıda onun hakkında bilgiler vereceğim. Sarp Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi oyuncu tarafından canlandırılıyor? İşte cevapları.
Kardeşlerim Sarp Yılmaz
Kardeşlerim Sarp Yılmaz


Kardeşlerim Sarp Yılmaz Kimdir?


Sarp Yılmaz, Kardeşlerim dizisinde Ataman Koleji'nde okuyan sportif, başarılı ve güçlü bir alfa erkeği olarak tanınıyor. Diğer öğrenciler için problem yaratmaktan çekinmeyen, hırslı ve tehlikeli olabilecek bir kişiliğe sahip olan Sarp, sık sık Ömer ve Eren ailesinin diğer fertleriyle karşı karşıya geliyor. Ancak Sarp'ın henüz bilmediği bazı gerçekler var. Sarp'ın babası aslında Ömer ve Eren'in babası olan Akif'tir. Bu yüzden Sarp, Kardeşlerim dizisinin adını verdiği dört kardeşten biridir.

Kardeşlerim Sarp Yılmaz'ı Kim Oynuyor?


Sarp Yılmaz rolünü canlandıran oyuncunun gerçek adı Atakan Özkaya'dır. 1998 yılında İstanbul'da doğan Atakan Özkaya, 2022 itibariyle 24 yaşındadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Atakan Özkaya, daha önce de Bir Zamanlar Çukurova ve Aşk 101 gibi dizilerde rol almıştır. Atakan Özkaya'nın sosyal medya hesapları şöyledir:

- Instagram: @atakanozkaya
- Twitter: @atakan_ozkaya
- TikTok: @atakanozkaya

Kardeşlerim dizisi her cumartesi akşamı atv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar