Kardeşlerim Berk Kimdir? Kardeşlerim Berk'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Dizisindeki Berk Kimdir? Berk'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisi, atv ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan bir aile dramıdır. Kardeşlerim dizisinde Berk karakteri de dikkat çekmektedir. Dizide, hayatları bir anda değişen ve birbirlerine sımsıkı sarılan dört kardeşin hikayesi anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi isimler yer alıyor.
Kardeşlerim Berk Kimdir
Kardeşlerim Berk Kimdir


Kardeşlerim Berk Kimdir?


Dizide, Doruk'un arkadaşı ve Melisa'nın platonik aşığı olan Berk karakteri de dikkat çekiyor. Berk, zengin ve şımarık bir gençtir. Melisa'ya karşı duyduğu ilgiyi göstermek için her yolu deneyen Berk, Melisa'nın Kadir ile sevgili olmasına çok kızar. Kadir'e karşı düşmanlık besleyen Berk, onun hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Ayrıca Berk'in babası da Akif'in korktuğu insanlardan biridir. Berk daha sonra diğer arkadaşlarıyla problemlerini çözer ve Aybike Eren ile sevgili olur.

Kardeşlerim Berk'i Kim Oynuyor? Kardeşlerim Berk Gerçek Adı Nedir? Kardeşlerim Berk Canlandıran


Berk karakterine hayat veren oyuncu ise Recep Usta'dır. Recep Usta, 2 Kasım 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Recep Usta, 2017 yılında Sinema Güzeli yarışmasına katılmış ve bu yarışmayla tanınmıştır. Recep Usta'nın rol aldığı diziler arasında Şahsiyet, Mavera ve Kardeşlerim bulunuyor. Recep Usta, Kardeşlerim dizisindeki Berk rolüyle izleyicinin nefretini kazanmıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar