Şengül Eren Kimdir? Kardeşlerim Şengül'ü Kim Canlandırıyor?

Şengül Eren Kimdir? Kardeşlerim Şengül'ü Kim Canlandırıyor?

Kardeşlerim dizisi, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve dört kardeşin hayat mücadelesini konu alan bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk yer alıyor. Dizide Şengül Eren karakterini canlandıran oyuncu ise Fadik Sevin Atasoy'dur.

Şengül Eren
Şengül Eren


Kardeşlerim dizisinde Şengül Eren kimdir?


Kardeşlerim dizisinde Şengül Eren karakteri, dört kardeşin dayısı olan Cemal'in eşidir. 37 yaşında olan Şengül, uyanık, değişken, paraya fazla değer veren ve cingöz bir kadındır. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadındır. Dizide Şengül'ün hem komik hem de dramatik sahneleri vardır.


Fadik Sevin Atasoy kimdir?


Fadik Sevin Atasoy, 30 Ekim 1975 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası ünlü tiyatrocu Metin Atasoy, annesi ise oyuncu Sevin Düşenkalkar'dır. Ablası olan Zeynep Atasoy da oyuncudur. Fadik Sevin Atasoy, küçük yaşlarda tiyatroya başladı ve çeşitli oyunlarda rol aldı. 1993 yılında TRT'de yayınlanan Bizim Mahalle dizisiyle televizyon dünyasına adım attı. Ardından Bir Demet Tiyatro, Çiçek Taksi, Yedi Numara gibi popüler dizilerde oynadı.


Fadik Sevin Atasoy, sinema kariyerine ise 1997 yılında Çiçek Taksi filminde rol alarak başladı. Sonrasında Gülüm, O Şimdi Asker, Keloğlan Kara Prens'e Karşı gibi filmlerde yer aldı. 2006 yılında başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ile paylaştığı Kader filmindeki performansıyla dikkat çekti ve 14. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.


Fadik Sevin Atasoy, aynı zamanda bir yazar ve şairdir. 2008 yılında ilk kitabı olan "Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm"ü yayınladı. Kitap, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Fransa ve İngiltere'de de basıldı. 2010 yılında ikinci kitabı olan "Bir Tutam Baharat" çıktı. 2012 yılında ise "Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm" kitabının devamı niteliğindeki "Bir Kedi Bir Adam Bir Aşk" yayınlandı.


Fadik Sevin Atasoy, 2014 yılında evlendiği iş insanı Uğur Pektaş'tan 2017 yılında boşandı. Çiftin bir oğlu vardır.


Kardeşlerim dizisi her cumartesi saat 20:00'de ATV'de yayınlanmaktadır.



Yorum Gönder

0 Yorumlar