Asiye Eren Kimdir? Asiye Eren'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Dizisindeki Asiye Eren Kimdir? Asiye Eren'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisi, Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan ve dört kardeşin hayat mücadelesini anlatan bir dram dizisidir. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim yer alıyor. Bu isimlerden biri de Asiye Eren karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun'dur.
Asiye Eren Kimdir
Asiye Eren Kimdir

Asiye Eren Kimdir?


Asiye Eren, dizide 17 yaşında, sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kızdır. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kızdır. Üstelik sesi de çok güzeldir.

Su Burcu Yazgı Coşkun ise 15 Nisan 2004 yılında İstanbul'da doğmuş, 2012 yılında oyunculuğa başlamış genç bir oyuncudur. Birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, son olarak Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Bu yazımızda Kardeşlerim dizisindeki Asiye Eren karakterini ve onu canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun'u daha yakından tanıyacağız. Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, hangi dizilerde oynamıştır, resmi instagram hesabı nedir, sevgilisi var mı gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?


Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuğa 2012 yılında çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynamıştır.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, en çok Karadayı dizisindeki Neşe, Kadın dizisindeki Bahar'ın küçüklüğü ve Kırmızı Oda dizisindeki Güler rolleriyle tanınmıştır.

Su Burcu Coşkun, 2021 yılında Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren karakterine hayat vermeye başlamıştır. Bu rolle de büyük ilgi görmüştür.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yer Aldığı Diziler ve Filmler


Su Burcu Yazgı Coşkun, bugüne kadar şu dizilerde ve filmlerde rol almıştır:

- Kardeşlerim : (Asiye Eren, 2021)
- Kırmızı Oda : (Güler, 2020)
- Kuzgun : (Naz, 2019)
- Bizi Hatırla : (İrem, Sinema Filmi 2018)
- Kara Yazı : (Songül Uluçınar, 2017)
- Kadın : (Bahar'ın küçüklüğü, 2017)
- Bizim Hikaye : (Ceylan, 2017)
- Aşk Yeniden : (Elif Su, 2015)
- Sana Bir Sır Vereceğim : (Zeynep, 2013)
- Sen Üzülme : (Mine, Televizyon Filmi 2013)


Yorum Gönder

0 Yorumlar