Nebahat Şen Kimdir? Kardeşlerim Nebahat'i (Neboş) Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Dizisindeki Nebahat Şen Kimdir? Nebahat Şen'i (Neboş) Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisi, her cumartesi ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ve dram türünde bir Türk yapımı olan bir dizidir. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok tanınmış isim yer alırken, Nebahat Şen karakteri de dikkat çekenlerden biridir. Peki, Kardeşlerim dizisindeki Nebahat Şen kimdir? Nebahat Şen'i kim oynuyor? İşte bu soruların cevapları...
Nebahat Şen Neboş
Nebahat Şen Neboş


Kardeşlerim Dizisindeki Nebahat Şen Kimdir? Neboş Karakteri


Kardeşlerim dizisinde Nebahat Şen, Arif Atakul'un eşi ve iki çocuğunun annesidir. Nebahat, zengin ve varlıklı bir aileden gelmektedir ve Arif ile evlenmesinin sebebi de budur. Nebahat, güzel, alımlı ve bakımlı bir kadındır. Ailesine çok düşkündür ve eşinin yalanlarına inanmaktadır. Eşinin aşkına ve sevgisine kanan Nebahat, ayrılık fikrini aklına getirmek istemez. Ancak eşi Arif'in geçmişte yaptığı kötülükler yüzünden hayatı altüst olur ve kurduğu mutlu aile tablosu tehlikeye girer. Bu durumda Nebahat, kendi ve çocukları için hayatı garantiye almak adına her şeyi göze alabilecek cesur bir kadın olduğunu gösterir.

Kardeşlerim Dizisindeki Nebahat Şen'i Kim Oynuyor? Neboş Gerçek Adı Nedir?


Kardeşlerim dizisindeki Nebahat Şen karakterine hayat veren oyuncu ise Simge Selçuk'tur. Simge Selçuk, 1975 yılında Ankara'da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nden mezun olmuştur. Oyunculuk hayatına 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisi ile başlamıştır. Birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. En son Zümrüdüanka dizisinde yer almıştır. Simge Selçuk'un bir kızı vardır.

Simge Selçuk'un Yer Aldığı Diziler


- Ferhunde Hanımlar (1993)
- Tatlı Kaçıklar (1996)
- Ayrılsak da Beraberiz (1999)
- Evdeki Hesap (2000)
- Evdeki Yabancı (2000)
- Dünya Varmış (2001)
- Bir Tatlı Huzur (2002)
- Metropalas (2004)
- Acemi Cadı (2006)
- Ayda (2007)
- Elveda Derken (2007)
- Küçük Kadınlar (2008)
- Avrupa Avrupa (2011)
- Güzel Köylü (2014)
- Kalbimdeki Deniz (2016)
- Zümrüdüanka (2017)
- Kardeşlerim (2021)

Simge Selçuk'un Resmi Instagram Hesabı


Simge Selçuk sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır. Simge Selçuk'un resmi instagram hesabında 270 gönderisi ve 619 bin takipçisi bulunmaktadır. Simge Selçuk'un resmi instagram hesabının kullanıcı adı @simgeselcuk'tur.


Yorum Gönder

0 Yorumlar