Doruk Atakul Kimdir? Doruk Atakul'u Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Doruk Atakul Kimdir? Kardeşlerim Dizisindeki Doruk Atakul'u Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakterlerinden biri de Doruk Atakul'dur. Peki, Doruk Atakul kimdir? Doruk Atakul'u kim oynuyor? Bu yazımızda sizlere Kardeşlerim dizisindeki Doruk Atakul hakkında bilgiler vereceğiz.
Kardeşlerim Doruk Atakul Kimdir
Kardeşlerim Doruk Atakul Kimdir


Kardeşlerim Doruk Atakul Kimdir?


Doruk Atakul, 18 yaşında yakışıklı, sporcu, arkadaşları için hep lider olan zengin bir çocuktur. Her şeye tepeden bakmaktan çekinmeyen, insanları tiye almaktan rahatsız olmayan kibirli bir delikanlıdır. Babası Akif Atakul'un işleri yüzünden başı belaya giren Doruk, Eren kardeşlerle tanıştıktan sonra hayatı değişmeye başlar. Özellikle Asiye'ye karşı duyduğu ilgi ve aşk, onu farklı bir insana dönüştürür.

Kardeşlerim Dizisindeki Doruk Atakul'u Kim Oynuyor? Kardeşlerim Doruk Gerçek Adı Nedir?


Doruk Atakul karakterini canlandıran oyuncu ise Onur Seyit Yaran'dır. Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Ordu'ludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında Kalk Gidelim dizisinde Canberk rolüyle başlayan Onur Seyit Yaran, daha sonra Vuslat dizisinde Enes karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde ise Kardeşlerim dizisinde Doruk Atakul rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmaktadır.

Kardeşlerim dizisi, her Cumartesi akşamı saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ceren Koç gibi isimler yer almaktadır. Dizinin konusu ise şöyledir:

"Kardeşlerim dizisi; hayatın içinden sıcacık bir hikaye anlatıyor... Annesi ve babası öldükten sonra hayata tutunmaya çalışan dört kardeşin yaşam mücadelesi... Kadir, Asiye, Ömer ve Emel... Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeşin tek isteği mutlu olmak... Ama hayat onlara pek de güzel davranmaz... Babalarının ölümünden sorumlu tuttukları amcalarının oğlu Doruk ile tanıştıklarında ise hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır..."


Yorum Gönder

0 Yorumlar