Şevval Yılmaz Kimdir? Şevval'i Kim Canlandırıyor?

Şevval Yılmaz Kimdir? Şevval'i Kim Canlandırıyor?

Şevval Yılmaz, atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki kötü karakterlerden biridir. 
Kardeşlerim Şevval Yılmaz
Kardeşlerim Şevval Yılmaz


Kardeşlerim dizisindeki Şevval Yılmaz Kimdir?


Şevval, Ahmet'in eşi, Sarp ve Yasmin'in annesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ailesinin menfaatini korumak için entrikalı yollara sapmaktan çekinmeyen Şevval, gayrimeşru bir çocuk olarak gördüğü Ömer'e kaptırmaya niyetli olmadığı miras için her şeyi yapmaya hazırdır.

Kardeşlerim dizisindeki Şevval'i Kim Canlandırıyor? Şevval Yılmaz'ı Kim Oynuyor?


Şevval'i canlandıran oyuncu ise Nihan Büyükağaç'tır. Nihan Büyükağaç, 28 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu, 2006 yılında Fırtına dizisinde Tamara rolüyle dikkat çekmiştir. Daha sonra Yüreğine Sor, Muhteşem Yüzyıl, Cesur ve Güzel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Seni Çok Bekledim gibi pek çok dizide rol almıştır. 2022 yılında Adı Sevgi dizisinde Macide Baykara karakterini canlandırmıştır. Şu anda Kardeşlerim dizisinde Şevval Yılmaz rolünde izleyiciyle buluşmaktadır.

Nihan Büyükağaç, bir çocuk annesidir. Ses teknisyeni eşi Murat Şentürk'ten anlaşmalı olarak boşandığı haberleri 2022'de basına yansımıştır. Ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. İnstagram adresi nbuyukagac'tır.

Bu yazımızda Kardeşlerim dizisinin kötü karakterlerinden Şevval Yılmaz'ın kim olduğunu ve onu canlandıran oyuncu Nihan Büyükağaç'ın hayatını anlattık. Umarız sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Diziyle ilgili daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar