Kardeşlerim Dizisindeki Emel Eren Kimdir? Emel Eren'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim Dizisindeki Emel Eren Kimdir? Emel Eren'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisinin sevilen karakterlerinden biri de Emel Eren'dir. Bu yazımızda Emel karakterinden bahsedeceğiz.
Kardeşlerim Dizisindeki Emel Eren Kimdir
Kardeşlerim Dizisindeki Emel Eren Kimdir


Kardeşlerim Dizisindeki Emel Eren Kimdir?


Emel, Eren ailesinin en küçük ferdi olarak kardeşlerine sıkı sıkıya bağlı, sevgi dolu ve neşeli bir kız çocuğudur. Annesi ve babasının ölümünden sonra ablası Asiye'nin anneliğini, abisi Kadir'in de babalığını gördüğü Emel, oyun oynamayı ve hayal kurmayı çok sever.

Emel Eren'i Kim Oynuyor? Kardeşlerim Emel Gerçek Adı


Emel Eren karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aylin Akpınar'dır. Aylin Akpınar, 11 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 2022 yılı itibariyle 10 yaşındadır. Kardeşlerim dizisindeki rolüyle tanınan Aylin Akpınar, daha önce Aşk Ağlatır dizisinde de küçük bir rol almıştır. Aylin Akpınar, sosyal medyada da aktif olarak yer almaktadır. İnstagram hesabında 100 binden fazla takipçisi vardır.

Kardeşlerim dizisi, ATV ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilen bir gençlik, aşk ve dram dizisidir. Dizinin konusu, anne ve babalarını kaybeden dört kardeşin hayata tutunma mücadelesini anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Cihan Şimşek ve Su Burcu Yazgı Coşkun gibi isimler yer almaktadır.

Kardeşlerim dizisi, Şubat 2021'de başlamış ve reytinglerde büyük bir başarı elde etmiştir. Dizinin üçüncü sezonu 3 Eylül 2022'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin yeni bölümleri her cumartesi akşamı saat 20:00'de ATV ekranlarında izlenebilir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar