Süsen Kılıç Kimdir? Kardeşlerim Dizisindeki Süsen Kılıç'ı Kim Oynuyor?

Süsen Kılıç Kimdir? Kardeşlerim Dizisindeki Süsen Kılıç'ı Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisindeki Süsen Kılıç, varlıklı bir ailenin tek kızı olan çekici ve güzel bir karakterdir. Süsen Kılıç Kimdir? Süsen Kılıç'ı Kim Oynuyor? gibi soruların cevabı yazımızda...
Kardeşlerim Dizisindeki Süsen Kılıç
Kardeşlerim Dizisindeki Süsen Kılıç


Süsen Kılıç Kimdir?


Süsen, Ömer'le sevgili olduktan sonra içinde hep var olan ılımlı halini ortaya çıkarmıştır. Ancak Süsen, deli gibi aşık olduğu Ömer'in bilmediği, ilişkilerini tehlikeye atabilecek bazı sırları, vicdan azabıyla birlikte içinde taşımaktadır. 

Kardeşlerim Dizisindeki Süsen Kılıç'ı Kim Oynuyor?


Süsen karakterine hayat veren oyuncu ise Lizge Cömert'tir.

Lizge Cömert, 16 Ağustos 1999'da İzmir'de doğmuştur. Özyeğin Üniversitesi'nde eğitim gören Cömert, aynı zamanda İstanbul Halk Tiyatrosu'nda da eğitim almıştır. Kardeşlerim dizisiyle ilk kez ekranlara gelen Cömert, Süsen karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Sosyal medyada da oldukça popüler olan Cömert'in çok sayıda fan hesabı bulunmaktadır.

Kardeşlerim dizisi, dört kardeşin hayatını konu alan bir dram dizisidir. Dizide Süsen'in yanı sıra Ömer, Asiye, Akif ve Emel gibi karakterler de yer almaktadır. Dizinin yönetmeni Serkan Birinci, senaristleri ise Ahmet Yurdakul ve Serap Gazel'dir. Dizi her cumartesi ATV'de yayınlanmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar