Aybike Eren Kimdir? Aybike'yi Kim Oynuyor?

Aybike Eren Kimdir? Aybike'yi Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisindeki Aybike Eren karakteri, izleyicilerin ilgisini çeken ve merak ettiren bir rol oldu. Aybike Eren'i canlandıran oyuncu Melis Minkari kimdir? Melis Minkari'nin hayatı, kariyeri ve oynadığı diğer diziler nelerdir? İşte Kardeşlerim dizisindeki Aybike Eren hakkında bilmeniz gerekenler.
Kardeşlerim Aybike Eren Kimdir
Kardeşlerim Aybike Eren Kimdir


Kardeşlerim dizisindeki Aybike Eren karakteri Kimdir?


Kardeşlerim dizisi, dört kardeşin hayatını konu alıyor. Dizide Aybike Eren, 17 yaşında, kibirli, açık göz ve cesur bir kız olarak karşımıza çıkıyor. Hayatında hep daha fazlasını isteyen Aybike, zengin bir ailenin oğlu olan Kadir ile tanışınca hayallerine kavuşacağını düşünüyor. Ancak Kadir'in aslında Akif'in kardeşi olduğunu öğrenince işler karışıyor.

Aybike'yi canlandıran Melis Minkari kimdir?


Melis Minkari, 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuk yapmak isteyen Minkari, lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. 2017 yılında ilk oyunculuk deneyimini "Kalp Atışı" dizisinde yaşayan Minkari, daha sonra "Bir Aile Hikayesi", "Kuzgun" ve "Çocuk" gibi dizilerde rol aldı.

Kardeşlerim dizisi ne zaman başladı?


Kardeşlerim dizisi, 20 Şubat 2021 tarihinde atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizinin yapımcılığını NGM Medya üstlenirken, yönetmenliğini Serkan Birinci yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.


Yorum Gönder

0 Yorumlar