Orhan Eren Kimdir? Orhan Eren'i Kim Oynuyor?

Orhan Eren Kimdir? Orhan Eren'i Kim Oynuyor?

Kardeşlerim dizisinde Orhan Eren karakteri, izleyicilerin ilgisini çeken rollerden biri.
Orhan Eren Kimdir
Orhan Eren Kimdir


Orhan Eren Kimdir?


Orhan Eren, 37 yaşında, merhametli ve iyi kalpli bir aile babasıdır. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adamdır.

Orhan Eren'i Kim Oynuyor?


Orhan Eren rolünü canlandıran oyuncu ise Cüneyt Mete'dir.

Cüneyt Mete, 9 Eylül 1970 yılında İzmir'de doğmuştur. Aslen Artvin Şavşat'lı olan Cüneyt Mete, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Cüneyt Mete, halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğu yapan Cüneyt Mete, daha önce Aşk ve Mavi dizisinde Cemal Göreçki karakterini oynamıştır. Cüneyt Mete, 2 Mayıs 2019 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Şeyma Korkmaz ile evlenmiştir. Cüneyt Mete'nin Cem ve Ferhan adında ikiz çocukları vardır.

Kardeşlerim dizisi ise ATV'de yayınlanan ve dört kardeşin hayatını konu alan bir dram dizisidir. Dizide Kadir, Ömer, Asiye ve Emel adlı kardeşler, hem annelerini hem babalarını kaybettikten sonra birbirlerine tutunmaya çalışırlar. Onların hayatlarına giren Orhan Eren ise onlara destek olmaya çalışan bir akrabadır. Dizinin yapımcılığını NGM Medya üstlenmektedir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar